Ce spune METROREX despre PREŢUL BILETELOR la METROUTarifele de călătorie cu metroul nu se vor modifica până la sfârșitul acestui an, nici anul viitor, a declarat duminică directorul general al Metrorex, Marin Aldea.

Metrou
Metrou

"Vă spun ferm că nu va modifica tariful de călătorie cu metroul până la sfârșitul anului, dar nici în 2017. Anul viitor am fundamentat bugetul pe aceleași tarife. O dată cu finalizarea noului sistem de acces la metrou, acum în lucru, o să introducem titluri noi, în favoarea călătorilor", a spus Aldea.

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, și directorul general al Metrorex, Marin Aldea, au participat duminică la "Ziua Porților Deschise la Stația de Metrou Laminorului'.

În prezent, o cartelă cu 2 călătorii costă 5 lei. Pentru 10 călătorii, costul este de 20 lei. Abonamentul de o zi costă 8 lei, iar unul lunar, cu număr nelimitat de călătorii, 70 lei.

Etichete: bilete metrou, Metrorex, pret bilete metrou, tarif metrou

0/5 COMENTARII
Metroflex
04 Oct 07:40
+0
VOTURI
-0
La preturile actuale ale biletelor de la Metroflex, autoturismul personal este o alternativa rentabila. La banii lor, spagarii astia care sa kka pe ei 100 de ani sa faca 3 statii de metrou, au impresia ca populimea are salarii de Londra sau Paris.
required
03 Oct 06:45
+0
VOTURI
-0
da, nu se vor modifica decit in sus, doar dimineata constati ca s-au scumpit.
Cris
03 Oct 00:28
+0
VOTURI
-0
Cat timp sclavii nu au alta varianta de a ajunge pe plantatiile din nordul capitalei fara metrou, e normal sa creasca abuziv preturile la Metrorex, asa cum au crescut pana acum.
vlas
02 Oct 17:27
+0
VOTURI
-0
Fara sa le tin partea, pretul biletelor nu depinde 100% doar de Metrorex.
Daca se intampla ceva si creste pretul curentului electric, de exemplu, cu toate asigurarile directorului, pretul cartelelor va creste. Aldea a facut o estimare bazata pe preturile actuale. Daca preturile se modifica, se va modifica si bugetul alocat.
Cris
02 Oct 16:39
+0
VOTURI
-0
Pai cum darky sa se modifice, nu-s deja mari cat China ??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE