Ce spune numărul 2 în Biserica Ortodoxă despre primarul Nichita: Îl știu ca fiind un om bunÎnalpreasfinţitul Teofan, Arhiepiscop al Iașilor și Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, spune despre prietenul său, primarul Gheorghe Nichita, că este un om bun. Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, este anchetat în prezent pentru că şi-a spionat amanta cu ajutorul Poliţiei Locale.

Ce spune numarul 2 in Biserica Ortodoxa despre primarul Nichita: Il stiu ca fiind un om bun
Ce spune numărul 2 în Biserica Ortodoxă despre primarul Nichita: Îl știu ca fiind un om bun
Foto: ziuanews.ro

"Aseară m-am întors de la Muntele Athos şi am aflat. Sunt mâhnit pentru că eu îl ştiu ca fiind un om bun", a declarat Înalpreasfințitul, care are un nume important în Biserica Ortodoxă Română. Întrebat dacă primarul a păcătuit, preotul s-a limitat doar să afirme din nou "Sunt mâhnit".

Despre primarul PSD Gheorghe Nichita și Înalpreasfinţitul Teofan, Arhiepiscop al Iașilor și Mitropolit al Moldovei și Bucovinei se spune că ar fi buni prieteni, potrivit stiripesurse.ro.

Primarul PSD Iași a fost reținut de către DNA, fiind acuzat că s-a folosit de Poliția Locală, instituție pe care o avea în subordine, pentru a-și spiona amanta și că a apelat la interlopi pentru a-și speria adversarii politici. Tribunalul București a respins ulterior solicitarea de arestare preventivă, dar l-a plasat pe edil sub control judiciar.

Vezi aici: STENOGRAME. Primarul Gheorghe Nichita instalase sistem GPS pe mașina iubitei

Etichete: biserica ortodoxă, Biserica Ortodoxă Română, gheorghe nichita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE