Ce spune PRIMĂRIA CAPITALEI despre evaluarea şi reabilitarea Podului GrantEvaluarea și reabilitarea Podului Grant se află pe lista priorităților Primăriei Capitalei, fiind alocați bani pentru expertiză și reparații în cazul celor 24 de poduri și pasaje din București, printre care se numără și acest obiect

Podul Grant
Podul Grant

Potrivit unui comunicat al PMB, în decursul acestui an, Municipalitatea, prin Administrația Străzilor, a inclus în buget suma de 3 milioane de lei pentru Programul de evaluare tehnică a celor 24 de obiective poduri și pasaje, în care este inclus și Podul Grant. Acești bani vor fi folosiți pentru expertiză și reparații.

În prezent, Administrația Străzilor pregătește documentația pentru realizarea expertizelor tehnice, mai arată PMB.

Cea mai recentă reabilitare a Podului Grant s-a făcut în anii 2004 — 2006, lucrarea fiind în garanție până în 2011. Din anul 2011 și până în 2016 cei care au gestionat resursele Capitalei nu au alocat bani pentru acest obiectiv și, prin urmare, până în prezent nu s-a mai făcut nicio investiție majoră. În toată această perioadă s-au executat doar reparații punctuale cu Serviciul tehnic al Administrației Străzilor, se mai arată în comunicat.

Precizările PMB vin după ce vineri dimineață circulația pe Podul Grant a fost blocată, din cauza unei probleme pe acest tronson.

"Echipele Administrației Străzilor București, prezente la fața locului, au constatat desprinderea unei rame, în decursul nopții trecute, a unuia dintre rosturi. Pentru remedierea temporară a acestei probleme și reluarea traficului în condiții normale echipele tehnice ale ASB au intervenit și au înlăturat rama desprinsă, în cel mai scurt timp posibil", a precizat sursa citată.

Etichete: defectiune podul grant, pmb, Podul Grant, Primăria Bucureşti

0/2 COMENTARII
ggg
28 oct 20:06
+0
VOTURI
-0
presupun ca primaria are o gramada de inspectori pe "teren".
ggg
28 oct 20:05
+0
VOTURI
-0
asta e un exemplu de aruncare a banilor la prieteni.
Nu trebuiau decat sa stranga niste amarate de suruburi si totul era perfect. Au preferat sa lase sa se faca totul praf si sa carpeasca cu asfalt in zona rosturilor. Ceea ce se putea rezolva cu o cheie prefera sa "rezolve" cu foarte multi bani. Asta ar fi material pentru DNA. cum se arunca cu banii publici... fara numar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h