Ce spune Teodor Atanasiu despre retragerea lui Munteanu după cererea depusă la CNSASPrim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu spune că în ultimele zile s-a desfășurat o campanie furibundă la adresa candidatului liberal la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, prin care i s-au adus acestuia acuzații contradictorii, el exprimându-și speranța că CNSAS va clarifica nelămuririle existente.

Teodor Atanasiu
Teodor Atanasiu

"De vreo zece zile e o campanie furibundă în România, în care aflu despre Marian Munteanu fie că e înalt, fie că e prea mic, fie că e ultraortodox, fie că a colaborat cu comuniștii, cu Securitatea lui Ceaușescu — lucruri care se bat cap în cap — fie că e legionar, fie că e comunist. Deci, de la o extremă la alta. Aștept și eu cu interes. Poate după 26 de ani de la Revoluție, CNSAS și cu celelalte instituții ale statului, plătite din bani publici, ne vor spune cândva adevărul, fiindcă este inadmisibil ca cetățenii să rămână în această incertitudine după atâta timp", a afirmat Atanasiu, care l-a însoțit pe candidatul PNL la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, la Biroul Electoral Municipal, pentru depunerea candidaturii, scrie Agerpres.

El a reamintit că PNL și Marian Munteanu au făcut solicitare CNSAS în vederea clarificării acestei situații. ''E inadmisibil să trăim din bârfe și speculații", a adăugat Atanasiu.

Acesta a menționat că, în acest moment, nu este cazul să se vorbească despre un alt candidat.

"Marian Munteanu a spus foarte clar: 'Dacă există vreun document sau o instituție care să certifice că eu am vreun amestec în trecutul meu cu lucruri dubioase și rușinoase, îmi retrag imediat candidatura și dau în judecată pe cel care mă calomniază în acest fel'. Dacă își va retrage candidatura, normal că va trebui să schimbăm candidatul, dar la ora asta nu e cazul. Nu și-a retras candidatura și nu cred că este cazul să discutăm despre un alt candidat", a mai precizat liberalul.

Și Răzvan Sava, actualul primar general interimar al Capitalei, a declarat că nu are informații despre o posibilă retragere a lui Marian Munteanu.

"Nu s-a luat o hotărâre ca să facem o campanie unitară pe București. Fiecare candidat își face campania pe sector, unde candidează. (...) Domnul Marian Munteanu este candidatul PNL la Primăria Generală", a mai spus el.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Marian Munteanu, teodor atanasiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE