Ce spune Teodor Mărieş despre redeschiderea DOSARULUI REVOLUŢIEIREDESCHIDERE DOSAR REVOLUŢIE. Redeschiderea dosarului Revoluției este o soluție așteptată de toată lumea, a declarat marți președintele Asociației 21 Decembrie, Teodor Mărieș. Declaraţia acestuia vnine în contextul în care, tot azi, procurorul general interimar, Bogdan Licu, a anunțat că a dispus redeschiderea urmăririi penale în dosarul Revoluției.

Ce spune Teodor Maries despre redeschiderea DOSARULUI REVOLUTIEI (Foto epochtimes-romania.com)
Ce spune Teodor Mărieş despre redeschiderea DOSARULUI REVOLUŢIEI (Foto epochtimes-romania.com)

REDESCHIDERE DOSAR REVOLUŢIE. "Această decizie pe care procurorul general a luat-o astăzi este în urma unei plângeri depuse personal de mine la Parchetul General. În urma plângerii, dânsul a decis rechemarea dosarului de la Înalta Curte la Parchetul General, iar astăzi a dat o soluție așteptată de toată lumea", a spus Teodor Mărieș, citat de Agerpres.

El și-a exprimat speranța că Înalta Curte nu va tergiversa confirmarea redeschiderii cazului, "așa cum a tergiversat dosarul însuși și plângerile a peste 200 de oameni, timp de patru luni".

"Nu știu dacă discuțiile cu doamna Prună au influențat sau nu, dar cu certitudine există un curent pozitiv în acest moment la nivelul președintelui României, Guvernului și Parchetului față de aceste dosare, lucruri care nu au existat până în urmă cu câteva luni", a afirmat Mărieș.

REDESCHIDERE DOSAR REVOLUŢIE. El a adăugat că Asociația 21 Decembrie solicită plecarea "de urgență" a întregii echipe de procurori de la Parchetul Militar.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a anunțat marți că a dispus redeschiderea urmăririi penale în dosarul Revoluției.

Redeschiderea urmează a fi supusă confirmării judecătorului de cameră preliminară din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

REDESCHIDERE DOSAR REVOLUŢIE. "Ca urmare a analizării soluției, astăzi, am dispus din oficiu infirmarea ordonanței nr. 11/P/2014 din 14 octombrie 2015 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Secția Parchetelor Militare și redeschiderea urmăririi penale în cauză, redeschidere ce urmează a fi supusă confirmării judecătorului de cameră preliminară din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție", a spus Bogdan Licu.

Etichete: procuror licu, redeschidere sodar revolutie, Teodor Mărieș

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE