Ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să faci o asigurare CASCOCASCO. În România, atât existenţa unui număr mare de variante de protecţie prin intermediul unei asigurări CASCO, cât şi diferenţele de cost între acestea îi determină pe cei mai mulţi dintre şoferi să apeleze la serviciile unui broker de asigurări.

Ce trebuie sa iei in calcul cand faci o asigurare CASCO
Ce trebuie să iei în calcul când faci o asigurare CASCO

Înainte de a încheia o asigurare CASCO, este important să iei în calcul mai mulţi parametri:

Încrederea – este esenţial să ştii ce cumperi şi de la cine cumperi, astfel încât, în cazul unei daune, să nu ai parte şi de alte surprize neplăcute.

Acoperirile (Riscurile asigurate) – este recomandat să discuţi cât mai direct despre lucrurile pe care le consideri importante a fi incluse în asigurarea CASCO, astfel încât să îţi deservească nevoile. De exemplu, în cazul în care deţii un garaj, s-ar putea ca acoperirea pentru furt să nu te intereseze, sau în situaţia în care parchezi în general în zone cu pomi în apropiere, te sfătuim să fii atent ca asigurarea să includă şi acoperire împotriva fenomenelor naturale.

Rezolvarea daunelor – Pentru a fi sigur că ai alături un provider serios pe care să te poţi baza în cazul producerii unui eveniment neplăcut, ar trebui să te asiguri, încă dinaintea semnării documentelor, de existenţa unui astfel de serviciu şi dacă se poate să obţii aceste informaţii şi în scris, nu doar telefonic.

Franşiza – Este partea dintr-o eventuală daună pe care ar trebui să o suporţi tu, în calitate de asigurat. Totuşi, aceasta nu trebuie neaparăt să fie zero, s-ar putea să găseşti convenabilă şi o variantă cu franşiză modică, ce se aplică pe eveniment, sau eventual o variantă cu franşiză procentuală ce se aplică doar în cazul unei daune totale. Alegerea unei variante de CASCO cu franşiză îţi va aduce, cel mai probabil, şi o diminuare a costurilor.

Citeşte continuarea pe promotor.ro

Etichete: asigurare auto, casco, poliţă de asigurare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE