Ce trebuie să faci ca sa îți recuperezi banii dacă ți-ai avariat maşina într-o GROAPĂPe străzile din Capitală au apărut adevărate cratere după îngheţ şi folosirea materialelor antiderapante. Dacă v-ați avariat mașina într-o groapă de pe drumurile publice puteți să va recuperați banii cheltuiți pentru repararea vehiculului urmând câțiva pași. 

Ce trebuie sa faci ca sa iti recuperezi banii daca ti-ai avariat masina intr-o GROAPA
Ce trebuie să faci ca sa îți recuperezi banii dacă ți-ai avariat maşina într-o GROAPĂ

Dacă nu aveţi poliţă CASCO, primul pas după ce v-aţi stricat maşina într-o groapă este să faceţi câteva poze la faţa locului. Fotografiaţi atât groapa, cât şi autoturismul avariat. Dacă sunt martori, cu atât mai bine. Ei pot da declaraţii despre cum s-a produs evenimentul.

Repararea maşinii o suportaţi din buzunarul propriu, după care puteţi încerca să vă recuperaţi banii de la cei responsabili de starea drumului: Compania Naţională a Drumurilor, primării, consilii judeţene, scrie Digi24.ro. 

Faceţi o plângere la autoritatea în cauză. Ataşaţi la dosar pozele şi declaraţiile martorilor, precum şi devizul de reparaţii de la service-ul auto şi cereţi să fiţi despăgubiţi. În cazul în care nu vi se aprobă cererea, puteţi să vă adresaţi instanţei.

Situaţia este mult mai simplă pentru dumneavoastră dacă aveţi încheiată o poliţă de asigurare CASCO. După producerea evenimentului sunaţi imediat la centrul de daune al companiei unde aveţi asigurare. Puteţi face pozele dumneavoastră sau vine un inspector de daune. Duceţi apoi maşina într-un service auto pentru evaluarea pagubelor. După aprobarea dosarului, veţi fi chemat cu maşina în service pentru intrarea în reparaţii.

Costul lucrării este suportat de compania de asigurări, bani pe care firma îi va recupera apoi, în instanţă, de la administratorul drumului.

 

 

 

Etichete: asigurare, avarie, casco, groapa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE