Ce valoare are Casa Poporului: SUMA a fost făcută publică de GuvernValoarea de inventar a Casei Poporului este de aproximativ 10 miliarde de lei.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, peste 4 miliarde de lei reprezintă valoarea de inventar a terenului şi peste 5 miliarde de lei, construcţia.

Ce valoare are Casa Poporului: SUMA a fost facuta publica de Guvern
Ce valoare are Casa Poporului: SUMA a fost făcută publică de Guvern
Foto: ziarulring.ro

"E o valoare de inventar a Casei Poporului, e procedură standard de trecere în revistă a patrimoniului public, valoarea de inventar este atât a terenului, cât şi a Casei Poporului. Valoarea de inventar a terenului este de peste 4 miliarde de lei şi a Casei Poporului, cu toate elementele care constituie Casa Poporului, elementele de construcţie, undeva la peste 5 miliarde de lei. Este o raportare a valorii de inventar, o procedură administrativă, nu sunt alte elemente care o circumscriu", a spus Dan Suciu la finalul şedinţei în care Guvernul a aprobat hotărârea, transmite mediafax.ro.

Casa Poporului este un bun al statului aflat în administrarea Camerei Deputaţilor şi până în prezent nu exista o valoare de inventar a sa.

După ce Guvernul a aprobat un act normativ care să stabilească valoarea acestui bun, urmează să se facă intabularea edificiului şi a terenului aferent.

Deputaţii au adoptat în februarie un proiect de lege care vizează efectuarea recepţiei Palatului Parlamentului. Până acum nu s-a putut face recepţia finală din cauza faptului că materiale, bunurile şi echipamentele rămas de la construcţia clădirii Palatului Parlamentului nu era valorificate pentru a rezulta valoarea totală a investiţiei.

Etichete: casa poporului, valoare casa poporului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE