Ce vor păţi şoferii care îşi scot la vânzare maşinile pe străzile din BucureştiBucureştenii care vor să îşi vândă maşinile şi îşi scot autovehiculele cu tot cu anunţul de vânzare pe stradă vor fi amendaţi de poliţişti. Decizia a fost luată, joi, de Consiliul Local Sector 6 ca măsură de fluidizare a traficului rutier şi pietonal, dar şi pentru creşterea numărului de locuri de parcare, ocupate de diverse maşini de o perioadă lungă de timp. O hotărâre similară a fost aprobată, recent, şi de Consiliul Local Sector 3. 

Ce vor pati soferii care isi scot la vanzare masinile pe strazile din Bucuresti (Foto idei si subterfugii)
Ce vor păţi şoferii care îşi scot la vânzare maşinile pe străzile din Bucureşti (Foto idei si subterfugii)

"Se interzice expunerea spre vânzare a vehiculelor (inclusiv cele neînmatriculate) de către persoanele fizice/juridice, pe domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti, aflat în administrarea Sectorului 6", au decis consilierii Sectorului 6 care au stabilit că, în caz contrar, şoferii vor fi sancţionaţi cu amendă de la 500 la 1.000 de lei.  

Potrivit sursei citate, excepţie de la această regulă fac doar maşinile expuse spre vânzare în spaţiile special amenajate (parcuri auto, târguri auto, showroom-uri), dar şi parcările de reşedinţă, deţinute de către proprietarii de maşini pe baza contractelor de închiriere încheiate cu Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6. 

De asemenea, a fost aprobată şi hotărârea privind interzicerea parcării/staţionării vehiculelor utilizate în scopul desfăşurării unor activităţi comerciale pe domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti, aflat în administrarea Sectorului 6, de către persoanele fizice sau juridice, informează administraţia locală într-un comunicat remis B365.RO.

Conform hotărârii consilierilor locali Sector 6, parcarea/staţionarea vehiculelor utilizate în scopul desfăşurării unor
activităţi comerciale pe domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti, aflat în administrarea Sectorului 6, de către persoanele fizice/juridice constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă contravenţională cuprinsă între 1.000 şi 2.000 lei.

Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute în cele două hotărâri se fac de către poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6.

"Contravenientul poate achita în termen de cel mult 48 de ore de la data încheierii procesului verbal ori, după caz, de la data comunicării acestuia, jumătate din minimul amenzii prevăzute în prezenta hotărâre", au stabilit aleşii locali. 

O hotărâre similară a fost adoptată, în urmă cu câteva luni, şi de Consiliul Local Sector 3. Detalii aici. 

Etichete: amenda vanzare auto pe strada, amenzi, anunt vanzare masina, Bucureşti, cat este amenda vanzare masina, realitatea, sanctiune vanzare masina parcare domeniul public, Sectorul 6, vanzare masina pe strada

0/8 COMENTARII
Victor Alexandru Kovacs
14 mar 00:28
+0
VOTURI
-0
Toate masinile care nu sunt inmatriculate sa fie ridicate, sa aiba un termen de a putea ridica propretarul masini si sa plateasca toate cheltuielile, si bine inteles amenda.
Nume*
14 dec 01:03
+0
VOTURI
-0
This info is the cat's paamajs! http://lorjsv.com [url=http://bigwjytlpsg.com]bigwjytlpsg[/url] [link=http://hadbutye.com]hadbutye[/link]
Nume*
12 dec 15:47
+0
VOTURI
-0
Yes, a very good piece indeed. The photo is not nlissearcey representative of today's 70-year-old (I know because I'm over 70 myself), but her facial expres...
Nume*
11 dec 11:35
+0
VOTURI
-0
cemi aduc aminte că een sorcetul 5 astă-vară consilierii şi-au tras o vacanţă een State (cică een schimb de experienţă), aşa că s-ar putea să ai dreptate: sorcetul 4 e eentr-adevăr un sector sărac. Ce ţară, dom-le!
papas.
22 nov 17:01
+0
VOTURI
-0
lumea trebuie sa se trezeasca...destule taxse avem pe cap.lumeaa este de vina ca nu actioneaza.statu este pervers.ajunge atata bagabontie
.
Sergiu
06 mar 00:03
+0
VOTURI
-0
m-as bucura sa se aplice...m-am saturat de smenari si samsarii care au impanzit trotuarele si intersectile cu masini de vanzare...sa le duca dracu in camp si sa le expuna acolo...sau sa le incaseze taxe si impozite
fox
14 dec 20:19
+0
VOTURI
-0
Relax.... E o lege care e data sa se mia bifeze niste obligatii asumate! Nu se aplica nici in sectorul 3 , nu se va aplica nici in 6.
Si daca ma duc la un prieten in vizita ?
13 dec 20:02
+0
VOTURI
-0
Sau la piata ? Alta idiotenie care da nastere la abuzuri si hartuieli. Sa vezi procese !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h