Cea mai aglomerată arteră din Bucureşti, blocată timp de o lunăTraficul rutier va fi îngreunat, timp de o lună, în Piaţa Victoriei, deoarece în zonă se toarnă din nou asfalt.

Traficul rutier va fi ingreunat, timp de o luna, in Piata Victoriei, deoarece in zona se toarna din nou asfalt.
Traficul rutier va fi îngreunat, timp de o lună, în Piaţa Victoriei, deoarece în zonă se toarnă din nou asfalt.

Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor Bucureşti (ASB), realizează lucrările de reabilitare a carosabilului din zona Pieţei Victoriei. „Trebuie finalizate într-o lună", au declarat reprezentanţii ASB citaţi de puterea.ro.

Lucrările din zona Pieţei Victoriei fac parte din cele şase pachete de contracte încheiate de Administraţia Străzilor, la începutul lui 2011, pentru întreţinerea şi administrarea străzilor pe o perioadă de 4 ani în valoare totală de 1,17 miliarde lei (287 milioane de euro), fără TVA. Contractele vizează străzi importante din Capitală, precum Calea Victoriei, Bulevardul Magheru, Calea Dorobanţilor, Bulevardul Timişoara sau Barbu Văcărescu.

Piaţa Victoriei este una dintre cele mai circulate zone ale Capitalei, fiind cuprinsă de Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti în cele 15 puncte critice unde s-au produs cele mai multe accidente anul trecut.

Etichete: Administraţia Străzilor Bucureşti, blocat, lucrări, Piaţa Victoriei, trafic îngreunat

0/1 COMENTARII
dinu
03 aug 14:36
+0
VOTURI
-0
http://www.myeconomist.info/cine-poate-beneficia-de-firme-offshore-intr-un-paradis-fiscal/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE