Cea mai bătrână persoană din lume A MURIT, la New York. Câţi ani aveaCea mai bătrână persoană din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la New York. a anunțat un grup de cercetători citat de agenția Reuters. Femeia era în vârstă de 116 ani. 

Cea mai batrana persoana din lume A MURIT, la New York. Cati ani avea (Foto news.com.au)
Cea mai bătrână persoană din lume A MURIT, la New York. Câţi ani avea (Foto news.com.au)

După decesul americancei Susannah Mushatt Jones, o femeie din Italia în vârstă de 116 ani — Emma Morano-Martinuzzi — a devenit cea mai bătrână persoană din lume, potrivit Gerontology Research Group.

Jones, care s-a născut în anul 1899 în sudul statului Alabama din SUA, a fost fiica unor dijmași și nepoata unor sclavi. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în anul 1922 mai spre nord, în New Jersey și apoi la New York, unde a lucrat ca menajeră și îngrijitoare de copii, potrivit Guinness World Records și Vandalia Senior Center din Brooklyn (New York) unde femeia a trăit.

Potrivit Agerpres, Jones, care s-a pensionat în 1965, a spus că secretul longevității sale se bazează pe mult somn și că niciodată nu a fumat și nu a băut alcool.Etichete: cea mai batrana persoana din lume, cea mai varstnica persoana din lume, deces, Emma Morano-Martinuzzi, moarte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE