Cea mai bună soluție pentru a prelungi durata de viață a telefonului tăuCu siguranță telefoanele mobile, mai precis smartphone-urile, au devenit simbolul societății moderne contemporane. Așadar, fiind nelipsite din viața oricărei persoane care poate afirma că este cât de cât la curent cu tehnologia, telefoanele inteligente, ca orice alt obiect de preț, necesită un grad de atenție ridicat din punctul de vedere al mentenanței.

Cum se poate (în termeni concreți) ocupa posesorul unui smartphone de îngrijirea acestuia? Ei bine, specialiștii din acest domeniu, de la www.stifler.ro, recomandă doar utilizarea accesoriilor originale (precum sunt cablul de date, adaptorul sau căștile), dar și protecția fizică a telefonului, prin achiziționarea unor folii de protecție și a unor huse potrivite modelului de telefon pe care îl dețineți.

Care sunt caracteristicile pe care o husă trebuie să le îndeplinească în vederea protejării complete a telefonului mobil?

Ei bine, așa cum ne recomandă și cei de la www.stifler.ro,  atunci când alegem o husă potrivită, din toate punctele de vedere, pentru telefonul nostru inteligent, trebuie să avem în vedere următoarele aspecte:

-          Materialul din care este confecționată husa: specialiștii consideră că cele mai recomandate materiale sunt cele metalice, întrucât, de regulă, husele pentru telefoane mobile confecționate din plastic au tendința de a se lărgi, împiedicând astfel o bună protecție a smartphone-ului;

-          Modelul husei: un alt aspect important, atunci când alegem accesorii mobile și nu numai, ține de modelul acestora. Există, astfel, acele huse simple (de culoarea telefonului sau transparente), altele care evidențiază culorile smartphone-ului (de exemplu în culori complementar) sau cele care au modele amuzante și inovative;

-          Originalitate: din punctul de vedere al gradului de originalitate, o husă telefonică poate asigura în totalitate sau parțial protecția telefonului. Astfel, copiile după modelele originale nu vor avea în vedere crearea acelui design, nu doar plăcut după criteriul estetic, ci și destinat unei anumite structuri în parte. O husă originală va lua în calcul spațiile special create pentru funcționarea optimă a difuzorului, pentru a permite încărcarea la maximum de eficiență sau utilizarea căștilor, precum și a butoanelor de blocare sau de volum. Echipa celor de la www.stifler.ro asigură orice client că achiziția realizată este una sigură, oferind alături de produsul comandat de pe site și un certificat de garanție.

De asemenea, gama de produse de la www.stifler.ro cuprinde în oferta sa și modele de baterii externe, care pot fi pe bază de huse de protecție sau independente de acestea. Bateria externă este un alt produs extrem de util și de necesar în ceea ce privește telefoanele mobile. Această categorie vine în ajutorul utilizatorilor ce nu dispun de un spațiu conectat la electricitate pentru a suplini nevoia telefonului de încărcare, putând fi achiziționată sub diverse forme și modele.

Un alt produs interesant este reprezentat de husa 360, care oferă protecție telefoanelor din toate punctele de vedere. Astfel aceasta este formată din carcasa frontală, carcasa posterioară, dar și o folie de protecție, ansamblu ce împiedică apariția zgârieturilor, a crăpării display-ului sau a decolorării culorii telefonului.

Întrucât telefonul mobil este acel obiect fără de care este greu să ne desfășurăm activitatea de zi cu zi, care ne ajută totodată să ne și deconectăm de la stresul ce apare zilnic, pentru a dispune de cele mai originale soluții în vederea protejării sale putem contacta echipa de la www.stifler.ro folosind următoarele date de contact:

contact@stifler.ro

0757.843.537

 

0/1 COMENTARII
(p)
10 Mar 18:06
+0
VOTURI
-0
Nu puneti si voi un (P) in titlu, sa priceapa toata lumea ca e vorba de reclama?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE