"Cea mai frumoasă fetiţă din lume", contract cu două agenţii de modele, la doar 10 aniKristina Pimenova, tânăr manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu două prestigioase agenții de modele, LA Models și New York Model Management, relatează luni 7sur7.be.

"Cea mai frumoasa fetita din lume", contract cu doua agentii de modele, la doar 10 ani (Foto agerpres.ro)
"Cea mai frumoasă fetiţă din lume", contract cu două agenţii de modele, la doar 10 ani (Foto agerpres.ro)

Cea care a fost desemnată "cea mai frumoasă fetiță din lume" are în prezent 1,2 milioane de "followers" pe Instagram, practic 4 milioane pe Facebook, un shooting pentru Vogue, precum și campanii pentru Roberto Cavalli, Armani sau Dolce & Gabbana. Kristina Pimenova are deja o lungă carieră în spatele ei și acum a reușit să aibă contracte cu cele două agenții menționate.

"Să ai notorietate în modelling la zece ani nu este puțin", afirmă într-un comunicat Heinz Holba, proprietar al agențiilor. "Suntem nerăbdători să avem o relație de lungă durată cu acest mic top model", adaugă el.

Însă noile contracte au relansat o polemică declanșată anterior. Mama Kristinei, care gestionează cu mână de fier cariera fiicei sale și conturile ei de pe rețelele de socializare, este ținta multor critici. Internauții îi reproșează că îi fură inocența Kristinei și că încurajează o anumită hipersexualizare. În mai multe fotografii fetița poartă ținute sumare și pozează în ipostaze de adult. Uneori este greu de crezut că are doar zece ani. Mama ei, fost manechin, nu vede unde este problema. "După mine nu există nicio îndoială că toate fotografiile sunt absolut inocente", explică ea în Mail Online. "Trebuie să gândiți ca pedofilii să vedeți ceva sexual în aceste fotografii, așa că poate trebuie să mergeți la doctor", a mai spus ea.

Sursa: Agerpres

Etichete: cea mai frumoasa fetita din lume, contract agentie modele, Kristina Pimenova

0/1 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 Feb 15:15
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE