Cea mai frumoasă linie de tramvai din Bucureşti GALERIE FOTOO călătorie cu tramvaiul ar putea deveni mai plăcută în această perioadă, dacă urcaţi într-unul dintre tramvaiele care circulă pe Şoseaua Progresul. Vedeţi de ce în GALERIA FOTO de mai jos.

Linia aferentă tramvaielor 1, 8 si 25 de pe Şoseaua Progresului, cunoscută şi sub numele „Trafic greu”, este probabil cea mai frumoasă din Bucureşti- cel puţin pe timp de toamnă. Copacii care încadrează linia oferă o privelişte încântătoare în lunile septembrie şi octombrie.

Mai multe imagini, în Galeria Foto de mai sus

Şoseaua Progresului a fost inaugurată în 1988, fiind construită pe marginea liniei ferate industriale ce străbătea Bucureştiul, venind dinspre Giurgiu şi ieşind înspre Cotroceni-Militari. 

Şoseaua leagă intersecţia de la Răzoare de intersecţia străzilor Veseliei şi Dr. Constantin Istrati. De la Răzoare, continuă cu strada Timişoara iar, în partea cealaltă, continuă cu strada Dr. Constatin Istrati, până la Filaret.

Etichete: linie tramvai, realitatea, soseaua progresul, tramvai

0/9 COMENTARII
BBB
03 Nov 11:25
+0
VOTURI
-0
Nu ar trebui lasati sa comenteze toti retardatii care abia au invatat sa scrie, dar comenteaza aiurea.
Vitelor, daca nu sunteti in stare sa apreciati un act artistic si un joc de culori aparte, nu comentati! puneti mai bine mana si cititi ceva... educati-va, iesiti din cocina in care credeti ca traiti dar de fapt doar existati... penibililor!
Mihaela
03 Nov 10:13
+0
VOTURI
-0
Am doua oferte serioase de munca pentru persoanele care doresc sa lucreze si sa cistige bani - lucru la calculator si/sau catalog, tu alegi!. Pentru mai multe detalii va rog sa va adresati la adresa de email: mihaelablana12@yahoo.com
Sorell
02 Nov 11:55
+0
VOTURI
-0
E o zona mizerabila, trec zilnic pe acolo...Frunze cazute sunt in toata tara !
constantin
02 Nov 03:24
+0
VOTURI
-0
Cit de prost poti sa fii cu oferta lor,este doar sasi vinda cartile cu asa zisa lectii la terminarea lectiilor,este prosteala mare te trimite la un siteu unde deschizi un cont apoi urmeaza minciunile ve fii prostit sa cumperi doua Romane dei care una electronica,de cistigat moaca eu am colaborat cu asa zise publicatii 1 an n-am primit macar 1 leu astai minciuna lor.
scafandritza
28 Oct 22:57
+0
VOTURI
-0
Pacat ca s-a scos tramvaiul 12 care circula pe aceasta linie.
rio
28 Oct 15:34
+0
VOTURI
-0
Pai si care linii sunt mai frumoase, alea dintre blocuri?
Vad si eu in sfarsit aici un articol original, necopiat, cu poze proprii, redactat omeneste si semnat cu nume. Pozele de sezon sunt dragute, nu cred ca s-a vrut o descriere matematica a infrastructurii.
vlad
28 Oct 10:07
+0
VOTURI
-0
Mda, cea mai frumoasa??? Am mai vazut si pe facebook treaba asta.... observati ca pozele sunt facute doar asa, in lungul liniei de tramvai... daca filmezi ceva spre stanga, spre dreapta te ingrozesti. Sa fim seriosi. Linia in sine este super veche... de fapt voi ce laudati? frunzele cazute? Mersi, le vad in tot Bucurestiul
superb
28 Oct 08:00
+0
VOTURI
-0
Gardul ala stalinist din placi de beton e mirific
Cris
28 Oct 07:19
+0
VOTURI
-0
E o sosea penibila, industriala, aflata intr-o zona saraca a Bucurestiului. Peisajul ala de toamna nu poate acoperi senzatia de zona industriala. Nici tramvaiul ala de pe timpul lu Gheorghe Doja.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE