Cea mai ieftină piaţă din Bucureşti, RECONSTRUITĂ COMPLET. CUM VA ARĂTAUna din cele mai ieftine pieţe din Bucureşti, Piaţa Gorjului din Militari, urmează să fie reconstruită complet. Astfel, la finalul lucrărilor de modernizare locul tarabelor uzate va fi luat de unele noi, iar piaţa veche va arăta aproape ca un mall. 

O piata din Bucuresti urmeaza sa fie reconstruita
O piaţă din Bucureşti urmează să fie reconstruită

"Piaţa Gorjului va avea o nouă faţă! Cea mai importantă piaţă din Sectorul 6 al Capitalei se modernizează pe zi ce trece graţie parteneriatului dintre Primăria de sector şi societatea care administrează această locaţie. Piaţa Gorjului va deveni cel mai modern loc în care producătorii îşi pot comercializa marfa, în condiţiile în care acest stabiliment are deja statutul de cea mai ieftină şi tranzitată piaţă din sector", a anunţat administratorul pieţei. 

Conform romaniatv.net, pentru modernizarea pieţei Gorjului se vor investi în jur de 2 milioane euro, piaţa urmând să fie destinată exclusiv producătorilor locali.

"Investiţia pentru modernizarea Pieţei Gorjului se ridică la aproximativ 2.000.000 de euro şi astfel, cetăţenii din Sectorul 6 şi din restul Capitalei împreună cu producătorii vor beneficia de condiţii occidentale în această piaţă", a precizat administratorul pieţei care a menţionat că Piaţa Gorjului va dispune de 250 de locuri de parcare ce vor putea fi utlizate gratuit, la finele programului pieţei, de şoferii care locuiesc în zonă.

"Piaţa Gorjului va dispune de 250 de locuri de parcare care vor putea fi utilizate, după terminarea programului pieţei, de către cetăţenii din zonele riverane în condiţiile în care este ştiut faptul că locurile de parcare au reprezentat întotdeauna o problemă majoră în această parte a cartierului Militari", a specificat administratorul pieţei. 

Şoferii care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei îşi vor putea lăsa autoturismele pe timpul nopţii în parcările mai multor mall-uri şi hipermarket-uri, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus că la Paris nimeni nu îşi lasă maşina în mijlocul intersecţiei, pentru că ar fi ridicată imediat, şi a fost de părere că aşa ar trebui să se întâmple şi în România. 

În prezent, tarabele din Piaţa Gorjului nu arată tocmai propice pentru un comerţ civilizat, după cum se poate vedea şi în imaginile de mai jos.

 

Etichete: piaţă, piața gorjului

0/6 COMENTARII
Dana
29 Jan 21:16
+0
VOTURI
-0
Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: dana_tweety2002@yahoo.com
alex
26 Jan 20:28
+0
VOTURI
-0
foarte bine ca se modernizeaza. Poate se reabiliteaza si cladirile de patrimoniu cu bulina rosie gen Teatrul Foarte Mic si poate se ocupa cineva si de deratizare in Bucuresti pt ca in zona Unirii pe langa Dambovita colcaie sobolanii.
Ioana
26 Jan 17:44
+0
VOTURI
-0
Ciudat baiat, acest "Cris". Dupa mintea lui pietele trebuie lasate in paragina, altfel se vor scumpi. Nu ma pot hotari daca e "milog" (cum e deatlfel denumit de luni de zile pe acest site), sau idiot....
Zzz
25 Jan 20:22
+0
VOTURI
-0
@cris - milogule, nici sa faci piata nu-ti permiti....
Lupsa
25 Jan 14:41
+0
VOTURI
-0
Oferta care merita: lucru online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com
Cris
25 Jan 13:05
+0
VOTURI
-0
Odata cu modernizarea piata va inceta sa fie "cea mai ieftina din Bucuresti", noile tarabe costand mai scump decat cele actuale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h