Cea mai mare piață de flori din Capitală se închide pentru reamenajare și modernizareCea mai mare piață de flori, Piața „George Coșbuc" din Capitală intră, începând de marți, în reamenajare și modernizare, anunță Primăria Sectorului 5, printr-un comunicat de presă. Comercianții vor continua să își desfășoare activitatea în Piața Ferentari.

Piata de Flori Geoge Cosbuc va fi modernizata
Piața de Flori Geoge Coșbuc va fi modernizată

Primăria Sectorului 5 anunță faptul că zona Pieței George Coșbuc intră, de marți, într-un amplu proces de igienizare, reabilitare și modernizare, un proces necesar, pentru că piața nu mai îndeplinește condițiile optime pentru desfășurarea activității de comerț.

„Din 13 aprilie, toți comercianții au primit o notificare conform căreia zona pieței de flori va fi igienizată, reabilitată și modernizată, pentru că, de-a lungul anilor, a devenit insalubră, mai ales din cauza faptului că operatorii economici nu aveau contracte de salubrizare și nu plăteau utilitățile", anunță Primăria Sector 5.

Alternativa oferită, în această perioadă, societăților comerciale și persoanelor fizice care își desfășurau activitatea în Piața George Coșbuc este Piața Ferentari.

Etichete: Capitală, flori, Piața de Flori, reamenajare, Sector 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE