Cea mai mare PLAJĂ urbană din Europa se deschide la 15 minute de CapitalăCea mai mare plajă urbană din Europa se va deschide la doar 15 minute de Bucureşti în luna iunie.

Cea mai mare plaja urbana din Europa
Cea mai mare plajă urbană din Europa

Cea mai mare plajă urbană din Europa se va deshide la doar 15 minute de Bucureşti pe 10 iunie. Plaja de 30.000 de metri pătraţi include o piscină tropicală de 720 mp şi 1.500 de şezlonguri de nisip, conform paginii oficiale de Facebook a Therme, potrivit businessmagazin.ro.

Cel mai mare complex regional de relaxare, wellness şi entertainment, Therme Bucureşti, va deschide începând cu acest weekend, mai exact pe 10 iunie, plaja urbană ce încorporează o piscină cu adâncimea de 1,26 m, cu o temperatură constantă de 30 de grade celsius, înconjurată de plante tropicale şi palmieri.

După o baie în piscină, te poţi răcori la duşurile exterioare şi savura la Beach Barbeque o masă cu preparate legendare. Iar dacă vrei să te răsfeţi chiar mai mult, te aşteptăm la Beach Club, unde poţi alege un vin rafinat de la VINO Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o îngheţată delicioasă de la Gelateria Carte d'Or", mai spun reprezentanţii prin intermediul social media.

 

Etichete: plaja therme, plaja urbana, therme, therme bucuresti

0/6 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 Jun 00:49
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgy65
carmen
12 Jun 11:49
+0
VOTURI
-0
Therme este in Balotesti , dupa aeroport Otopeni (vis-a-vis de Horbach Balotesti)
ardei
12 Jun 11:48
+0
VOTURI
-0
Bai mitica, cum naiba ai reusit sa iesi pe net fara sa afli ca exista un goolge??
martin
09 Jun 21:31
+0
VOTURI
-0
aceste Therme sa afla la 2 km nord la Henri Coanda
mitica
09 Jun 19:37
+0
VOTURI
-0
Bai desteptilor, UNDE este locul asta minunat? - sau va imaginati ca toata lumea trebuie sa stie ceea ce voi nu stiti, anume UNDE se afla aceste Therme???
Cristian
08 Jun 22:30
+0
VOTURI
-0
Oferim lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE