Cea mai mare viteză înregistrată de radare pe o autostradă din România: 246 km/h, sâmbătă, pe A3Radarele poliției au prins, sâmbătă, un șofer de 26 de ani care circula cu 246 de km/h pe autostrada A3 Turda-Borș. Conform Poliției, aceasta este cea mai mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul pe autostrăzile din România. 

Cea mai mare viteza inregistrata de radare pe o autostrada din Romania: 246 km/h, sambata, pe A3
Cea mai mare viteză înregistrată de radare pe o autostradă din România: 246 km/h, sâmbătă, pe A3
Foto: opiniatimisoarei.ro

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii care acționează pentru siguranța traficului rutier pe autostrada A3 Turda - Borș au depistat, pe sensul de mers către Borș, un bărbat, de 26 de ani, care conducea un autoturism cu viteza de 246 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

"Aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul care circula pe autostrăzile din România.", adaugă Poliția.

 

 

Etichete: autostradă, record, viteză

0/1 COMENTARII
altul
22 feb 09:44
+0
VOTURI
-0
Ce autostrada mai este si asta? Exista Turda Bors? Din cate stiam exista doar Campia turzii- Gilau. Nu cred ca au deschis A3-ul de la Gilau la Bors..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h