Cea mai modernă şcoală din Sectorul 3, înghiţită de ape. Curtea şcolii, transformată în lac FOTOUna din cele mai moderne şcoli din Sectorul 3, care a fost de curând modernizată, a fost înghiţită de ape, la propriu. În urma ploilor din ultimele zile, curtea Şcolii 88 din Titan s-a transformat în lac, copiii fiind nevoiţi să intre în baltă până la glezne ca să ajungă la ore. Unitatea de învăţământ a fost reabilitată în urmă cu câteva luni, pavelele acum acoperite de apă fiind schimbate în numai o noapte înainte de începerea anului şcolar, eveniment la care a participat chiar primarul Robert Negoiţă. 

Pavele din incinta Şcolii 88 din Titan, Sectorul 3 au fost schimbate chiar cu o noapte înainte de începerea noului an şcolar, muncitorii fiind presaţi să dea gata lucrarea până a doua zi când, la ceremonia de deschidere, urma să participe chiar edilul Robert Negoiţă.

Graba de atunci are repercursiuni însă şi acum: incinta unităţii de învăţământ a fost complet inundată, în urma ploilor din ultimele zile, copiii fiind nevoiţi să intre în bălţi până la glezne ca să ajungă în clase, la ore. 

(Foto facebook Cetatean sector 3)

Situaţia a stârnit revolta internauţilor care au comentat pe reţelele de socializare investiţia făcută de primarul Negoiţă.

"Scoala 88: copiii vor veni cu barca,sau este piscina olimpică în aer liber", 

"Mulțumim Primăria sector 3, avem piscina in curtea scolii", au scris aceştia pe Facebook. 

(Foto facebook Cetatean sector 3)

Modernizarea Şcolii 88 a costat 1,3 milioane lei

Pentru modernizarea Şcolii 88, Primăria Sectorului 3 a cheltuit 1,3 milioane lei. În cadrul lucrărilor de modernizare au fost termoizolați pereții exteriori și a fost înlocuită tâmplăria. De asemenea, au fost refăcute finisajele interioare, au fost schimbate corpurile de iluminat, au fost înlocuite corpurile de încălzire, au fost igienizate spațiile administrative şi au fost efectuate lucrări de reparații și refacerea instalațiilor electrice și sanitare.

Pavelele din curtea şcolii au fost puse într-o noapte

De asemenea, în ritm record a fost refăcută şi curtea şcolii. Astfel, pavelele au fost turnate în numai o noapte, muncitorii fiind grăbiţi de faptul că primarul Robert Negoiţă urma să participe la festivitatea de deschidere a noului an şcolar la această unitate de învăţământ. Încă de atunci, unii părinţi care atras atenţia asupra calităţii lucrării, ale cărei rezultate se văd acum.


CITEŞTE ŞI Primăria Sectorului 3 va da 2,6 mil. de euro pentru reabilitarea și modernizarea a 10 săli de sport

În replică, edilul Sectorului 3 susţine că nu este responsabil pentru inundaţiile din curtea Şcolii 88 Mihai Viteazul.

"S-a intervenit, in aceasta dimineata, in curtea Scolii 88 pentru evacuarea apei stranse in urma ploilor abundente din noaptea trecuta. Problema a fost cauzata de blocarea sistemului stradal de canalizare, care nu a facut fata cantitatilor importante de precipitatii cazute si din cauza caruia apa a refulat in curtea scolii. Noi am reusit sa golim apa din curte si am facut, la randul nostru, sesizare catre cei de la Apa Nova, pentru a remedia problema in perimetrul exterior unitatii de invatamant. Altfel, riscam ca aceasta situatie sa se repete", a scris pe Facebook primarul Robert Negoiţă.

Etichete: curtea scolii 88, inundatie curtea scolii 88, pavele curtea scolii 88, robert negoita, scoala 88 titan, scoala inghitita de ape, Sectorul 3

0/4 COMENTARII
vlad
14 Oct 08:05
+0
VOTURI
-0
Asa e tot sectorul 3... ce vorbim??? Toate aleile alea complet inchise intre diafragme se inunda si nu are unde sa se scurga apa..... Si nu, nu o sa fie nimeni tras la raspundere, nu o sa repare nimeni nimic. Cine o sa-i traga la raspundere? Primaria??? Sa fim seriosi, pai scade profitul constructorului.... Ce o fi obsesia asta cu pavelele??? Nu se mai asfalteaza nimic de 5 ani in sectorul 3 :)... desi a evident preferabil sa mergi pe asa ceva si nu pe pavele.
hmmm...
14 Oct 07:32
+0
VOTURI
-0
cred ca o sa fie ... pai e in garantie, o sa o repare constructorul ... intrebarea este ... daca ploua cand iesea din garantie ? calitatea indoielnica a lucrarilor e rasplatita cu sume mari ... si asta este o normalitate in romania.
zdup
14 Oct 07:26
+0
VOTURI
-0
puscarie cineva? cred ca o sa fie "se mai intampla, asta este ... dar a fostploaie mare ... samd "
Cris
13 Oct 19:01
+0
VOTURI
-0
Asa se intampla cand lucrarile sunt facute de escroci, sa iasa banul, in loc sa fie facute de profesionisti. La Liceul Dante Aligheri au trantit niste betoane armate de neam prost chiar la intrare in curtea scolii. Parca sunt stavilarele de la barajul Bicaz. Asa e cand modernizarea se face dupa o mite de neam prost cum e a lu Robert Negoita, baiat de la tzara cu ambitii de primar de oras.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE