Cea mai rară rasă de câini din lume, originară dintr-o insulă din Vietnam. Cât costă un exemplarCea mai rară rasă de câini din lume este originară dintr-o insulă din Vietnam. Preţul unui singur animal este extrem de piperat, însă cunoscătorii ar fi dispuşi să dea oricât pentru un exemplar.

Cea mai rara rasa de caini din lume, originara dintr-o insula din Vietnam. Cat costa un exemplar
Cea mai rară rasă de câini din lume, originară dintr-o insulă din Vietnam. Cât costă un exemplar
Foto: Daily Mail via swns.com

Rasa de câini Phu Quoc este considerată cea mai rară din lume. În Europa, prima persoană care a reuşit să cumpere anul trecut două astfel de exemplare este Catherine Lane, din Marea Britanie.

Phu Quoc sunt atât de căutaţi şi de apreciaţi pentru că sunt consideraţi reprezentanţi ai celei mai pure rase de câini din lume. În toată lumea, mai există 800 de exemplare înregistrate din această rasă de câini, scrie adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, perechea de câini cumpărată de britanică a dat naştere recent la patru pui, iar preţul pentru un singur căţeluş porneşte de la 14.000 de euro. Femeia a primit oferte de la cumpărători din toată lumea, din Seychelles până în Kuwait şi Noua Zeelandă. Doritorii au făcut şi oferte care au depăşit 20.000 de euro, în speranţa că unul dintre cele patru exemplare le va reveni.

Etichete: câini, cel mai scump

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE