CEA MAI SCUMPĂ PARCARE din România a devenit şi MAI SCUMPĂ. Cu cât s-a majorat preţul. FOTOPARCARE BUCUREŞTI. Cea mai scumpă parcare din Bucureşti, şi din România, de pe strada Buzeşti din Sectorul 1, este şi mai scumpă, din această vară. Astfel, şoferii care aleg să îşi lase maşina în această parcare privată scot din buzunar suma de 20 de lei pe oră. Prin comparaţie, locurile din parcarea subterană de la Universitate, administrată tot privat, costă numai 3,5 lei ora.  

PARCARE BUCUREŞTI. Bulevardul Buzeşti a fost reabilitat complet de Primăria Capitalei, însă a rămas la fel de deficitar în privinţa locurilor de parcare. Astfel că, cine a avut o bucată de teren în zonă a dat lovitura, la propriu. Este şi cazul omului de afaceri Dragoş Dragoteanu care administrează cea mai scumpă parcare din Bucureşti, pe strada Buzeşti din Sectorul 1. 

Aici, şoferii care îşi lasă maşinile pentru numai o oră plătesc suma de 20 de lei, având în vedere faptul că fiecare sfert de oră este taxat cu câte 5 lei din această vară.

Şi înainte de a fi majorat preţul de 5 lei, parcarea de pe Buzeşti a lui Dragoteanu era tot cea mai scumpă din Capitală, având în vedere faptul că preţul era de 4,5 lei/15 minute. 

Prin comparaţie, un loc în parcarea subterană de la Universitate, administrată tot privat, costă 3,5 lei pe oră, adică de aproape şase ori mai puţin. În plus însă, în subteran, maşina este ferită de intermperii, ceea ce nu este cazul parcării de pe Buzeşti, în aer liber. 

PARCARE BUCUREŞTI. Cei mai mulţi şoferi care aleg parcarea privată de pe Buzeşti spun că stau, de regulă, jumătate de oră, având în vedere că o utilizează îndeosebi pentru a merge la consultaţiile la unităţile medicale private din zonă. 

Zona Buzeşti oferă un număr limitat de posibilităţi de parcare a maşinilor, bulevardul fiind modernizat de Primăria Capitalei fără a se crea însă şi locuri de parcare.

PARCARE BUCUREŞTI. "Pentru orice administraţie publică serioasă, problema parcărilor trebuie să constituie o prioritate. Nu contează atât de mult că nu s-au făcut încă, dar contează enorm dacă se doreşte a fi făcut imediat", spunea anterior Dragoş Dragoteanu, general manager al companiei Euroest Invest şi proprietarul parcării private de pe Buzeşti. "Investitorii privaţi în parcări vor fi probabil întotdeauna cu un pas înaintea parcărilor oferite de primărie. Concurenţa este cea mai bună formă de evoluţie, chiar şi pentru acest domeniu de activitate", a mai spus Dragoteanu, citat de businessmagazin.ro. 

Parcarea privată de pe Buzeşti este deschisă zilnic, în intervalul orar 07.30-21.30. 

Etichete: Buzeşti, Dragos Dragoteanu, parcare privata, realitatea

0/2 COMENTARII
Doru
11 aug 15:49
+0
VOTURI
-0
Cris, tu chiar esi BOUL acestui site. In primul rand, parcarea e privata iar proprietarul poate cere oricat. Acolo se duc sa parcheze cei care isi permit, nu sarantocii !
In al doilea rand, numai un cretin poate gandi ca este bine sa parchezi gratuit pe trotuar. In al treilea rand, parcarea in Bucuresti e mult prea ieftina, trebuie marit pretul astfel incat sa descurajeze parcarea, si implicit traficul. Nu are legatura cu cat castiga oamenii, ci cu cererea si oferta. In ultimul rand, cel mai amarat din Romania esti tu si nu oamenii de pe strada. Mai mult, spre deosebire de ei, tu esti si cretin !
Cris
11 aug 12:17
+0
VOTURI
-0
Abuz clar! Nu inteleg cine se duce sa parcheze acolo, cu 20 de lei pe ora, cand poti foarte bine sa ocupi un trotuar cu totul GRATUIT !!!

In Bucuresti, parcarea n-ar trebui sa coste mai mult de 1.5 lei pe ora ca nu suntem la Frankfurt sau la Paris... suntem intr-o capitala amarata, totusi.

Uitati-va si voi la oameni pe strada sau in metrou cum sunt imbracati... ca vai de mama lor...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE