Cea mai scumpă parcare din România- pe strada Buzești din București. Cât costă o orăCea mai scumpă parcare din România se află pe strada Buzeşti din Bucureşti, în apropierea pieţei Victoriei, şi este deţinută de omul de afaceri Dragoş Dragoteanu, proprietar al companiei Euroest Invest.

Locuri de parcare la pret de garsoniera, la blocurile de lux din Capitala
Locuri de parcare la preț de garsonieră, la blocurile de lux din Capitală
Foto: businessmagazin.ro

Preţul pe care un şofer trebuie să îl plătească pentru 15 minute de parcare este de 4,5 lei, respectiv 18 lei/oră. Prin comparaţie, o oră de parcare în locurile deţinute de Administraţia Străzilor costă 1,5 lei, informează BusinessMagazin.ro.

Zona Buzeşti oferă un număr limitat de posibilităţi de staţionare, bulevardul fiind modernizat fără a se crea însă locuri de parcare.

"Pentru orice administraţie publică serioasă, problema parcărilor trebuie să constituie o prioritate. Nu contează atât de mult că nu s-au făcut încă, dar contează enorm dacă se doreşte a fi făcut imediat", spunea anterior Dragoş Dragoteanu, general manager al companiei Euroest Invest. "Investitorii privaţi în parcări vor fi probabil întotdeauna cu un pas înaintea parcărilor oferite de primărie. Concurenţa este cea mai bună formă de evoluţie, chiar şi pentru acest domeniu de activitate", a mai spus Dragoteanu.

Etichete: parcare bucuresti

0/1 COMENTARII
Cris
11 sep 07:40
+0
VOTURI
-0
De ce ar plati cineva normal la cap 5 RON pe ora de parcare cand se poate parca in atatea locuri, fara niciun ban? Ce suntem la Londra .. cum sa coste parcarea atatia bani?

Toti mafiotii au ajuns sa aiba parcari in Bucuresti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE