Cea mai urâtă culoare din lume va fi imprimată pe pachetele de ţigări FOTOGuvernele din Australia şi Marea Britanie doresc să imprime pe pachetele de ţigări culoarea numită Pantone 448C, considerată cea mai urâtă din lume, în speranţa că acest lucru va ajuta la reducerea numărului fumătorilor.

Culoarea numită Pantone 448C este considerată cea mai urâtă din lume, potrivit unui sondaj realizat un Australia, scrie Go4it.

Guvernele din Australia şi Marea Britanie doresc să o imprime pe pachetele de ţigări în speranţa că acest lucru va ajuta la reducerea numărului fumătorilor.

Sondajul menţionat mai sus a fost realizat de GfK pe un eşantion de 1.000 de fumători din Australia, cu vârste cuprinse între 16 şi 64 de ani, în 2012.

Majoritatea respondenţilor au asociat culoarea Pantone 448C cu murdăria, aşa că Australia a adoptat-o pentru a fi folosită pe pachetele de ţigări.

În mai 2016, Marea Britanie a adoptat legislaţia prin care Pantone 448C va apărea pe aproape 60% din pachetele de ţigări vândute.

Sursa: Mediafax

Etichete: Cea mai urâtă culoare din lume, Cea mai urâtă culoare din lume pachete tigari, culoare pachete tigari, Pantone 448C

0/1 COMENTARII
MikeyMike
15 Jun 15:03
+0
VOTURI
-0
Pff, amatori, o scurta tura prin zonele de blocuri reabilitate din sectoarele 4 sau 5 i-ar lamuri ca Pantone asta a fost depasit de mult de "maistri" romani. Chiar si asa, totusi cred ca cea mai urata culoare trebuie cautata in special prin localitatile periferice ale oraselor mari din Romania pe la casele noi. Au aparut niste nuante de verde si portocaliu formidabile.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE