CEARTĂ în direct, la Realitatea TV. Laura Chiriac şi Denise Rifai, nervi şi replici dure VIDEOLaura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct, la Realitatea Tv, după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări incomode. Cele două au ridicat tonul, s-au contrat, iar jurnalista i-a spus fostei colege de televiziune că ştie că îi plac lucrurile "fine şi scumpe" şi a întrebat-o din ce se va întreţine având în vedere că salariuL de primar este de doar 5.000 de lei.

CEARTA in direct, la Realitatea TV. Laura Chiriac si Denise Rafai, nervi si replici dure VIDEO
CEARTĂ în direct, la Realitatea TV. Laura Chiriac şi Denise Rafai, nervi şi replici dure VIDEO

În momentul în care a fost întrebată cu ce bani îşi va cumpăra pantofi şi genţi de firmă, având în vedere că are gusturi fine, Chiriac a răbufnit, deranjată de întrebare, relatează cancan.ro

"Sunteţi o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate (sloganul electoral al Laurei Chiriac-n.r.). Acum din ce vă întreţineţi. ?", a întrebat moderatoarea.

"Sunt purtător de cuvânt al ALDE", a spus Laura. "Care vă este remuneraţia", a întrebat Denise Rifai. "Nu am un salariu constant în această perioadă. Există o familie pe care o am..(se cam bâlbâia, era agitată-n.r.) care...nu pot să spun că mă ajută, nu ăsta este cuvântul. Am încercat pentru a putea ieşi cu acest slogan să nu-mi iau o slujbă la stat doar de dragul de a intra în campania electorală. Mi-am asumat să intru fără vreo remuneraţie pe care s-o câştig în aceste luni".

"Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. (...) Sunteti o femeie căreia ii plac poşetele, pantofii, ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine şi scumpe", a întrebat Rifai, iar Chiriac devenea din ce în ce mai agitată. Până la urmă, a spus că se va descurca cu aceşti bani.

Moderatoarea a trecut la un alt capitol, şi anume transportul şcolarilor din Sectorul 1.

„Cum vor fi duşi copiii cu autobuzul de la şcoală acasă", a fost întrebată Chiriac. "E ca şi cum aţi întreba de un pahar de apă cu apă", a spus candidatul ALDE.

Cele două au început să vorbească una peste alta. "Cu autobuzul", a replicat Chiriac, însă Rifai n-a slăbit-o.

"Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem. Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât strada. Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee", a întrebat jurnalista, vizibil enervată, iar spiritele au început să se încingă.

"Liniştiţi-vă, calmaţi-vă. Dacă mă lăsaţi să vă explic, se calmează toată lumea", i-a cerut Laura Chiriac lui Denise Rifai. "Aveţi copii", a întrebat candidata ALDE.

Ambele s-au enervat şi mai mult, iar replicile au fost savuroase. "Da dumneavostră aveţi copii", a întrebat Rifai. "Am un nepoţel pe care-l duc la şcoală". "Şi eu am un nepoţel pe care-l duc la şcoală", au spus ele. La scurt timp, Chiriac a ridicat tonul. "Doamnă, nu trebuie să pătrundă autobuzul pe aleea dintre blocuri". "Nu trebuie să vă enervaţi. Calmaţi-vă. Da de ce v-aţi enervat aşa. "Dumneavoastră să vă liniştiţi", a replicat Laura Chiriac.

Etichete: denise rafai, Laura Chiriac, scandal realitatea TV

0/5 COMENTARII
PIS DILA
20 mai 11:49
+0
VOTURI
-0
Mimi, tu esti Laura Chiriac, e numele de trafic greu?
vlad
18 mai 11:16
+0
VOTURI
-0
@mimi Hai mai taci din gura :)). Denise Rifai este singura jurnalista care isi face treaba in momentul asta in campanie: pune intrebari incomode!!! Ii obliga pe candidatii astia sa-si iasa din demagogie, sa raspunda la chestii practice!! Am vazut si eu o parte din emisiunea cu Chiriac, a pus intrebari concrete si nu avea raspunsuri... penibil.

Dar Rifai m-a cucerit complet, cand l-a avut pe Vanghelie in emisiune. La sfarsitul emisiunii i-a pus o intrebare foarte simpla: spuneti-mi 2 linii de RATB din Sectorul 5 .... NU A STIUT!! A spus una, nu mai tin minte care si pe urma a inceput sa se balbaie :))). E primar de atata vreme si habar n-are.... o chestie ca asta trebuia sa-l discrediteze definitiv intr-un oras normal!!!
Drago
17 mai 15:03
+0
VOTURI
-0
Nesimtita, japita, imbecila, panarama este Laura Chiriac. Din presa a ajuns la partidul de doua parale al lui Tariceanu si verifica coruptia culcandu-se cu coruptii desi are sot acasa. Rusinos cum nu mai avem minime valori si principii daca ajunge curvistina asta sa candideze la primarie
mos teaca
17 mai 14:59
+0
VOTURI
-0
de ce este cum este ca nu ia facut jocu laurei,sa ti fie rusine mimi, nume de curva ca vb asa, sa stim ce alegem, nu ca pe timpuri, e capabila sa raspunda nu la vale cu prostu sau proasta in speta aceasta laura chiriac nume de sluga.
mimi
17 mai 14:49
+0
VOTURI
-0
Doamna DENISE RIFAI este cea mai nesimtita jurnalista.Pune niste intrebari imbecile.RUSINE RUSINE RUSINE Esti o timpita, la felul cum te comporti cu toti invitati tai Se vede care este interesul tau.RUSINE RUSINE

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE