Ceasul public din Piaţa Romană a fost pus la pământ de un şofer FOTOCeasul public amplasat în Piaţa Romană, în faţa Academiei de Studii Economice, a fost pus la pământ, zilele trecute, de un şofer care a pierdut controlul volanului.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat direct în ceasul de la Piaţa Romană. Impactul a fost atât de puternic încât ceasul pentru care Sorin Oprescu a cheltuit mii de euro a fost doborât pe loc.

Pe Facebook au apărut mai multe imagini cu ceasul distrus.

Ceasul a costat în jur de 35.000 de euro şi a fost achiziţionat în mandatul lui Sorin Oprescu împreună cu alte 19 ceasuri cu ornamente din aur. Elementele ornamentale şi literele de deasupra cadranului sunt acoperite cu aur industrial de 24 de carate, iar capacele care protejează cadranul sunt realizate din cristal de înaltă calitate securizat.

Etichete: accident piaţa romana, ceas piaţa romana, ceas public piaţa romană

0/2 COMENTARII
paul
21 Sep 21:23
+0
VOTURI
-0
Acea masina este cu siguranta asigurata, altfel nu ar avea voie sa circule pe strazi ... in mod normal PGM Bucuresti ar trebuii seziata de catre politie si incasata suma de la firma care a asigurat masina. Iar dupa aceia, primaria poate cumpara sau repara ceasul respectiv. Daca sint gospodari in maxim o luna e la locul lui ceasul.
Geo
21 Sep 15:51
+0
VOTURI
-0
O metafora a Bucurestiului zilelor noastre...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h