Cei care au cumpărat bilete la show-ul AVICII, infirmat de artist, își pot recupera baniiSite-ul unde au fost puse în vânzare exclusiv biletele la show-ul AVICII anunțat, www.bilete.ro a şters evenimentul. AVICII a anunțat ieri pe pagina de Facebook că nu va concerta la București și le cerea fanilor să nu cumpere bilete. 

Avicii
Avicii

Poziţia oficială a celor de la www.bilete.ro legată de show-ul Avicii de la Bucureşti, conform iconcert.ro:

"Momentan vânzarea de bilete pentru evenimentul din 2 Mai – Avicii, este sistată şi vom reveni cu mai multe detalii cât de curând posibil. Persoanele care doresc să-şi primească banii înapoi pe biletele cumparate la show-ul Avicii, o pot face începând de azi, 23 ianuarie, ora 12, de la casieria Bilete.ro din incinta Hotelului Ibis Gara de Nord* sau pot aştepta să se lămurească situaţia incertă a show-ului. Pe măsură ce vom primi la rândul nostru informaţii oficiale, le vom face publice."

Calea Griviţei nr. 143, sector 1, Bucureşti. Program de lucru cu publicul: Luni – Joi orele 12:00 – 19:00 şi Vineri între orele 12:00 – 16:00.

"ATTENTION ROMANIA!

I've heard that there are rumours about a show in May in Bukarest. This is information is unfortunately FAKE and I have NO SHOW CONFIRMED at the moment. Sorry to all of you who thought this was true!

Spread the word to make sure NO ONE buys tickets to this show!

All my confirmed shows will be announced on my website!" -scrie pe pagina de Facebook a artistului.

Organizatorul MEI Concerts Entertainment declara ca spectacolul sustinut de Avicii va fi unul inedit, iar publicul va avea parte de multe surprize, ba chiar anunța și prețul la bilete.
"Pentru o experienta de neuitat am hotarat sa realizam in cadrul evenimentului un show nemaivazut de efecte si lumini. In plus participantii VIP vor avea parte de o intrare separata si de o zona special amenajata, iar rezervarea VIP se va face doar telefonic. Pentru prima data in cadrul unui eveniment de o astfel de amploare clientii VIP
vor beneficia de servire exclusiva la masa. Va promitem un concert incendiar ce se va sfarsi in zori, la orele 03:00 dimineata", a declarat Ross Ranallo, Director MEI Concerts Entertainment.

Spectacolul Avicii in Romania va fi cu siguranta unul memorabil.
Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua Bilete.ro.

Etichete: avicii, bilete, concert

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE