Cei care au ridicat ilegal drone pe perioada protestelor din Piaţa Victoriei, duşi la audieriProcurorii anchetează folosirea ilegală a unor drone în timpul protestelor din Piaţa Victoriei, fiind identificate patru persoane, care au fost la Poliţie pentru a se stabili dacă aveau aviz pentru ridicarea acestora.

Cei care au ridicat ilegal drone pe perioada protestelor din Piata Victoriei, dusi la audieri
Cei care au ridicat ilegal drone pe perioada protestelor din Piaţa Victoriei, duşi la audieri

Cele patru persoane au fost chemate, în ultimele zile, la secţii de Poliţie din Capitală, pentru a se stabili dacă dronele pe care le deţin sunt înmatriculate şi dacă aveau aviz de la Autoritatea Aeronautică Română pentru a le folosi.

Un dosar în acest caz a fost deschis iniţial la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, dar recent a fost declinat la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, au declarat, potrivit news.ro, reprezentanţii Parchetului Judecătoriei.

Ancheta va fi continuată de procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, împreună cu Autoritatea Aeronautică Română, fiind vizate infracţiuni prevăzute de Codul Aerian.

Etichete: audieri proteste bucureşti, drone piata victoriei, protestatari bucureşti, protestatari piata victoriei, proteste piata victoriei

0/4 COMENTARII
Katana
19 Jun 09:27
+0
VOTURI
-0
De fapt asta se traduce in aviz de a deschide gura sau aviz de a protesta in cel mai liber mod. => COMUNISM
Fox
22 Feb 13:29
+0
VOTURI
-0
Este absurd să reglementezi zborul unei drone de câteva sute de grame cu aceeasi legislație a unui avion de linie. Si cum nimeni nu pare dispus să miște un deget până nu se întâmplă o tragedie acești pionieri trebuie încurajați să își folosească dronele spre a forța reglementarea. Bravo lor. Sunt convins ca își asumă responsabilitatea asupra acțiunilor lor. Si dacă e să cadă nu te omoară. Hai sa fim serioși, ne julim mai des de mobila din casă... Ghinion! Destin... Ziceți cum vreți. W
abcdef
16 Feb 17:25
+0
VOTURI
-0
Si daca cade drona pe ceva (o casa, o masina, etc), de cineva (un copil, un adult) sa nici nu mai vorbim. Atunci cine e de vina?
vlad
15 Feb 12:24
+0
VOTURI
-0
Aviz??? Cine spune ca ai nevoie de asa ceva??? Pai daca este nevoie de ce se da voie magazinelor de jucarii sa le vanda fara probleme??? BIne, nici mie nu mi se pare OK sa-ti zbori drona peste o asa multime, daca se defecteaza??? dar oricum se exagereaza.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE