Cei mai doriţi angajatori din România: Google, Microsoft şi Mercedes-Benz în TOPGoogle, Microsoft şi Mercedes-Benz au fost cei mai doriţi angajatori din România în 2015, potrivit studiului "Most Loved Employers".

Cei mai doriti angajatori din Romania: Google, Microsoft si Mercedes-Benz in TOP
Cei mai doriţi angajatori din România: Google, Microsoft şi Mercedes-Benz în TOP

Dupa Google, Microsoft si Mercedes-Benz, pe locurile imediat urmatoare in topul celor mai doriti angajatori se afla BMW Group, Deloitte Romania, Dell, IBM Romania, SAP Romania, Porsche Finance Group Romania si Continental AG.

De asemenea, in topul celor mai doriti angajatori se afla RCS/RDS, Kaufland, Avon Cosmetics Romania, Lidl, Orange Romania, Vodafone Romania, McDonald's Romania, Carrefour Romania, Telekom Romania, FAN Courier, scrie ziare.com. 

Comparativ, in 2013, cei mai doriti angajatori erau BMW Group, Viessmann si Emerson.

Cercetarea de piata a fost realizata de Inspire Group si Mercury Research si prezentata, joi, de Ioan Simu, director general al Mercury Research.

Conform studiului, candidatii fara experienta (entry-level) au asteptari salariale de 1.400 de lei, in timp ce 40% dintre cei intervievati s-ar angaja pentru un salariu lunar de peste 1.500 de lei.

Etichete: angajatori, cei mai doriti angajatori, google, Mercedes-Benz, microsoft, salarii

0/1 COMENTARII
little angel
10 Feb 22:47
+0
VOTURI
-0
gogosi..... aberantul asta nici nu stie angajatorii din piata

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE