Cei șapte tineri acuzați că au violat o adolescentă de 16 ani au fost arestați preventivCei șapte tineri acuzați că au violat o fată de 16 ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dambovita. Mai mult, suspecții și-au recunoscut fapta. Unul dintre ei era prietenul fetei, a chemat-o la el acasa, iar ulterior și-a adus acolo și alte cunoștințe.

Violatorii din Dambovita au fost arestati preventiv
Violatorii din Dâmbovița au fost arestați preventiv

''Polițiștii specializați în investigații criminale de la Poliția Municipiului Târgoviște au documentat activitatea infracțională a șapte tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. Din cercetări a reieșit că în ziua de 25 aprilie a.c., bănuiții ar fi obligat o tânără să întrețină raporturi sexuale pe care, ulterior, ar fi încuiat-o într-o locuinta'', se arată într-un comunicat al IPJ Dambovita.

Adolescenta de 16 ani a trecut prin momente de coşmar. Ea a fost batjocorită de şapte indivizi cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, în comuna Mănești, din Dâmbovița. Fata stătea la un centru social din Târgovişte şi era prietena unuia dintre indivizi. Acesta a chemat-o la el acasă, iar după ce a violat-o a mai chemat încă şase prieteni. Cu toţii au batjocorit-o rând pe rând, scrie Gazeta Dâmboviței.

Când s-a văzut scăpată din mâinile lor, adolescenta a mers în centru şi a povestit momentele cumplite prin care a trecut. Ea a fost dusă la un medic, apoi a mers la poliţie unde a făcut plângere. Şapte indivizi au fost identificaţi, au fost duşi la audieri la poliţie, apoi au fost reţinuţi. Ei urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.Agresorii și-au recunoscut fapta în fața oamenilor legii. Aceștia au spus că au violat-o, au supus-o la perversiuni sexuale și au bătut-o, după care au încuiat-o într-o cameră. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Fata este în îngrijirea centrului Floare de Colț din Târgoviște. Asistenții sociali fiind primii ce s-a întâmplat și au anunțat poliția. Cazul pare tras la indigo cu cel de la Vaslui, atunci când şapte indivizi au violat o adolescentă pe un câmp din apropiere. Cu toţii sunt acum în închisoare după ce au primit pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani. 

Etichete: agresori sexuali, minora violata, tanara violata, tanara violata de sapte barbati, viol, viol dambovita, viol in grup

0/1 COMENTARII
Costel Constantinescu
05 May 20:42
+0
VOTURI
-0
Am aflat ca, ulterior, peste o suta de cetateni din satul respectiv, impreuna cu MAMA fetei (fata era in ingrijirea unui centru de minori!), au proteastat, cerand eliberarea celor sapte. Asi vrea sa stiu daca cetatenii erau crestini, daca in acel sat era o biserica, avea vreun preot si ce a facut acel preot pentru comunitate.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE