Cel de-al doilea tronson al magistralei 5 de metrou, scos la licitaţie de Metrorex. Cât costăMetrorex a anunțat că a fost publicat în platforma SICAP anunțul de participare pentru achiziția de servicii de proiectare și asistență tehnică pentru cel de-al doilea tronson din Magistrala 5, contract estimat la 70 milioane lei (14,8 milioane euro), fără TVA.

Cel de-al doilea tronson al magistralei 5 de metrou, scos la licitatie de Metrorex. Cat costa
Cel de-al doilea tronson al magistralei 5 de metrou, scos la licitaţie de Metrorex. Cât costă

Anunțul vizează procedura de atribuire a contractului de achiziție sectorială pentru servicii de proiectare și asistență tehnică aferent Magistralei 5 de metrou, Drumul Taberei – Pantelimon, secțiunea Eroilor (PS Operă) – Piața Iancului, scrie News.ro.

Compania a anunțat că se va aplica procedura de licitație restrânsă, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 august.

Durata estimată pentru executarea contractului este de 60 de luni de la data atribuirii acestuia. Proiectul este finanțat din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Secțiunea Eroilor – Piața Iancului aferentă Magistralei 5 de metrou va avea 4,5 kilometri și 6 stații respectiv Hașdeu, Cișmigiu, Universitate, Calea Moșilor, Traian, Piața Iancului.

Etichete: magistrala 5 metrou, Metrorex, metrou, metrou iancului, tronson eroilor iancului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE