Cel de-al optulea tren de metrou CAF a ajuns în Gara de Nord. VIDEOÎncă un tren de metrou CAF urmează să fie livrat către Metrorex. Noul tren de metrou, botezat Argeş, a fost filmat în Gara de Nord.

Cel de-al optulea tren de metrou CAF a ajuns in Gara de Nord. VIDEO
Cel de-al optulea tren de metrou CAF a ajuns în Gara de Nord. VIDEO

Cel de-al optulea tren de metrou produs de firma spaniolă CONSTRUCCIONES Y AUXILIAR DE FERROCARRILES, S.A. (CAF), botezat Argeş, a fost filmat în Gara de Nord. Trenul a fost transportat pe calea ferată şi urmează să fie livrat către Metrorex. Imaginile video cu noul tren de metrou au fost postate, miercuri, pe Youtube, de utilizatorul adisoft1991s.

Cum se vor numi noile trenuri de metrou

Ramele de metrou CAF poartă numele principalelor râuri din România. Noile trenuri de metrou au fost botezate astfel: Dunarea, Mures, Prut, Olt, Ialomita, Somes, Siret, Jiu, Buzau, Dambovita, Bega, Tisa, Prahova, Bistrita şi Suceava.

Metrorex a încheiat în anul 2011 un contract de achiziţie a 16 trenuri noi de metrou cu firma CAF. Trenurile de metrou realizate de către această firmă au început să sosească la Bucureşti începând cu luna decembrie 2013. În acest moment sunt recepţionate preliminar 6 trenuri care se află în diverse stadii de testare dinamică de tip/serie pe reţeaua de metrou.

Dunărea, primul tren de metrou produs de CAF, a început, pe 10 mai 2014, probele dinamice de anduranţă şi, dacă va trece cu brio şi aceste probe, ar putea transporta călători încă din această lună.

Etichete: caf, Gara de Nord, Metrorex, metrou bucuresti, METROU NOU, tren CAF

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h