Cel mai bine plătit român lucrează în salubritate. CÂȚI BANI A ÎNCASAT LUNARAnul trecut, cel mai bine plătit român a câștigat 16,3 milioane de lei (3,6 milioane de euro), din colectarea deșeurilor nepericuloase. Topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a plecat acasă, anul trecut, în fiecare lună, cu echivalentul a aproape 165.500 de euro.

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. CAȚI BANI A INCASAT LUNAR
Cel mai bine plătit român lucrează în salubritate. CÂȚI BANI A ÎNCASAT LUNAR

În 2015, cel mai bine plătit român a încasat 300.000 euro lunar din colectarea deșeurilor nepericuloase, potrivit datelor transmise, la solicitarea News.ro, de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), scrie profit.ro. 

Datele se referă la clasamentul celor mai mari venituri de natură salarială obținute în România, în 2015, și declarate la Fisc.

Este pentru prima dată în ultimii ani când un român ajunge pe primul loc în topul veniturilor cu câștiguri provenite din colectarea deșeurilor. În 2014, cel mai bine plătit român a lucrat în domeniul imobiliar și a avut un venit anual, declarat la Fisc, de circa 1,8 milioane de euro.

Pentru 2015, topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a plecat acasă, anul trecut, în fiecare lună, cu echivalentul a aproape 165.500 de euro. Veniturile lui anuale au fost de 8,8 milioane de lei, adică circa 1,9 milioane de euro.

AFLĂ și CINE SUNT cel mai bine plătiți bucureșteni

Etichete: ANAF, cel mai bine platit, it, salariu, salubritate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE