Cel mai lung pod de sticlă din lume a fost deschis. Turiștii nu au curaj să îl traverseze. FOTOCel mai lung pod din sticlă din lume, de 300 de metri, a fost inaugurat în Hunan, China. Podul este suspendat la o înălțime de 180 de metri. Noua structură este extrem de spectaculoasă, însă turiștii sunt prea speriați pentru a-l traversa.

Podul din Hunan, China este realizat integral din sticlă, inclusiv podeaua și asigura o priveliște spectaculoasă, dar și terifiantă pentru cei care nu se simt confortabil la înălțime.  

Podeaua acestei construcții este din sticlă dublu stratificată, de 24 de milimetri, și este de 25 de ori mai rezistentă decât o sticlă normală pentru geam, potrivit BoredPanda.

Podul a fost construit, inițial, din lemn, unind cele două vârfuri ale muntelui Budha, dar 11 ingineri au lucrat 12 ore pe zi pentru a-l transforma într-unul din sticlă.

Înainte de tranformare, erai considerat curajos dacă reușeai să traversezi podul din lemn. Acum, când podeaua este din sticlă, podul este deja cunoscut drept “podul eroului. ”

Sursa: realitatea.net

Etichete: pod, sticlă, turişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE