Cel mai mare dinozaur zburător din lume va fi prezentat la Muzeul AntipaHatzegopteryx, cel mai mare dinozaur zburător din lume, descoperit pe teritoriul României, şi reprodus la scară naturală, va fi dezvăluit în premieră, pe 28 iulie, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Hatzegopteryx
Hatzegopteryx

Hatzegopteryx a fost un dinozaur de mari dimensiuni, care a trăit acum aproximativ 71 – 65 de milioane de ani. Exemplarul care va fi prezentat la Muzeul "Antipa" are o deschidere a aripilor de 12 metri şi un craniu care măsoară aproape trei metri.

Hatzegopteryx, care aparţine Dino Parc, va fi prezentat la Muzeul Antipa în cadrul expoziţiei "Aripi peste timp" şi a fost reprodus conform ultimelor descoperiri făcute de Dan Grigorescu, profesorul care a găsit fragmentele din oasele giganticului dinozaur.

Expoziţia "Aripi peste timp" va fi deschisă în perioada 28 iulie – 14 august, interval în care îl vei putea admira nu doar pe Hatzegopteryx, dar şi pe Pteranodon animatronic şi încă trei exponate, amplasate în exteriorul Muzeului de Geologie.

După vizita în Bucureşti, dinozaurii se vor duce la ei acasă, la Dino Parc Râşnov.

Etichete: expozitie dinozauri bucureşti, Hatzegopteryx, Hatzegopteryx muzeu antipa, muzeu antipa bucureşti

0/1 COMENTARII
dino
20 Jul 06:15
+0
VOTURI
-0
ar trebui sa-l expuna permanent la Antipa

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE