Cel mai mare eveniment dedicat educației din industria ospitalității, la BucureștiOrganizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), a organizat în data de 10 octombrie The Workshops, la București, cel mai mare eveniment dedicat educației din domeniul HoReCa.

Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), a organizat in data de 10 octombrie The Workshops
Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), a organizat în data de 10 octombrie The Workshops

The Workshops este cel mai mare eveniment de profil din acest an, integrând nu mai puțin de 10 seminarii distincte, care se vor desfășura pe parcursul unei singure zile, și reunește o echipă de traineri formată din cei mai buni profesioniști din industrie, alături de mai mulți reprezentanți guvernamentali, precum Oana Iacob, Secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Dragoș Petrescu, președinte HORA, Călin Ionescu, COO KFC, Pizza Hut, Paul, Hard Rock, Daniel Mischie, CEO City Grill Grup, Andrei Goșu, CEO Ascendis, Florin Godean, CEO Addecco și mulți alții.

Participanții, proprietari și top manageri din industria HoReCa precum și profesioniști din domenii conexe, au avut astfel ocazia să afle secretele necesare pentru a-și asigura succesul în lupta cu competitorii.

"Educația este cheia succesului în afaceri. Cunoașterea te ajută să nu repeți greșelile celorlalți, să fii mereu cu un pas în fața lor și să îți poți face un business plan realist. Pentru că, în industrie, mai ales dacă ești la început de drum, prima greșeală poate fi și ultima. De aceea, HORA a decis organizarea The Workshops, astfel încât antreprenorii din industrie care își doresc să fie cu un pas în fața celorlalți să aibă acces direct la know-how de cel mai înalt nivel. Seria The Workshops vine ca o continuare firească a primei ediții a Conferinței Naționale a Industriei Ospitalității, care s-a bucurat de un mare succes. Dacă la Conferință am identificat trendurile și nevoile industriei, la The Workshops livrăm soluții inovatoare, aplicabile la nivel local și compatibile cu valorile ospitalității", arată Dragoș Petrescu, Președinte HORA.

Cum să-ți construiești echipa, cum să alcătuiești un business plan de succes, secretele comunicării în ospitalitate sau trenduri și soluții performante de dezvoltare a unui multi-unit restaurant sunt doar câteva dintre temele care au fost abordate în cele 10 workshopuri distincte ale evenimentului, dedicate unor domenii precum: Resurse umane, Business planning, Operațional, Comunicare, Dezvoltare.

"Cunoașterea înseamnă putere în primul rând pentru că te împiedică să faci erori stupide. Antreprenorii din HORECA trebuie să investească mai mult în obținerea de know-how. Avem suficienți profesioniști în HORECA autohtonă de la care să furăm meserie. Trebuie doar să fim deschiși să învățăm de la ei", subliniază Tinu Sebeșanu, președinte de onoare HORA.

Informații suplimentare despre eveniment: workshops.horaromania.org.

Etichete: HORA, Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, The Workshops

0/1 COMENTARII
EssaeeyPaymn
17 Feb 07:27
+0
VOTURI
-0
Running late with the deadline for your work? Then we are your reliable assistant in paper help.

Get ready to ask for our assistance when you need essays, research or course works, reports, case studies, etc.
Our experts have seen it all and are ready to start working on your assignment right away. Go for it!

Get an essay or any other homework writing help


https://is.gd/1ZI3nJ

pay someone do my essay jny
need help do my essay vytorin
write my paper apa economical writing
buy argumentative essay zj forum
do my assignment egames
buy argumentative essay fhb
write my paper ppt
write my economics republican newspaper oakland md
need somebody write my paper illusion wallcovering
do my english essay my hobby
buy argumentative essay money
buy narrative essay yxta
need help write my paper nyc
need buy essay uzo
write my persuasive paper jgr
please write my paper britney spears piece of me video
buy personal narrative essay ffr
need someone write my paper pieces of me ashlee simpson lyrics
buy nursing essay vplay
buy narrative essay jlg
can someone write my paper look for me ill be there too
write my custom research paper tqm
buy local essay kb toys
write my paper zoo
do my essay types
type my essay ffa
i don't wanna write my paper wxpn
write my psychology paper d g
write my custom paper fmg
buy free essay xhost
i don't know what to write my paper about bvi
buy argumentative essay xxi
what should i write my paper information about llc
buy nursing essay xena
write my custom paper jquery


http://ow.ly/GgNW30gh3qA

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE