Cel mai mare graffiti din Bucureşti va avea 18 metri înălţime. Unde va putea fi admiratCea mai mare pictură murală din Bucureşti va avea 18 metri înălţime acoperind în jur de 360 de metri pătraţi de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o clădire din Regie de către cei de la Sweet Damage Crew.

Pentru desen s-au pregătit 100 de litri de vopsea lavabilă şi peste 150 de spray-uri cu vopsea, estimându-se un total de 200 de ore de muncă, unele dintre ele desfăşurându-se la 20 de metri înălţime faţă de sol, distanţă la care băieţii vor urca cu ajutorul unei nacele, scrie Mediafax.

Dacă vremea va "ţine" cu ei, cei de la Sweet Damage Crew vor termina pictura peste aproximativ două săptămâni.

Sweet Damage Crew (http://www.facebook.com/SweetDamageCrew) este o echipa de şapte grafferi, patru dintre aceştia fiind implicaţi în proiectul celei mai mari picturi murale din Bucureşti: Recis, Lost.Optics, Pandelee şi Cage (adică Florin B, care este şi manager de proiect).

"Blocurile ar trebui să fie un pic mai colorate faţă de griul ăsta obositor din Bucureşti", a spus artistul.

Referitor la mărimea picturii, Cage a spus că este posibil că pictura să acopere o suprafaţă de 400 metri pătraţi, adăugând că aceasta ar trebui finalizată până la data de 19 noiemebrie, dacă vremea va fi bună.

Sweet Damage Crew este o echipă de grafferi cu peste 15 ani de experienţă în acest domeniu care s-a ocupat de-a lungul timpului de mai multe picturi murale cunoscute bucureştenilor, cum ar fi cea din strada General Eremia Grigorescu, de pe cladirea hub-ului artistic Point sau cea de la Grădina cu Filme.

Etichete: cel mai mare graffiti din bucuresti, graffiti, graffiti bucuresti

0/2 COMENTARII
aavvxz
08 Nov 15:21
+0
VOTURI
-0
Cum nu? Tocmai a luat banii de la sos Pantelimon. Adios cai de rulare!
Cum poti spune ca nu se ocupa?
aavvzx
08 Nov 10:22
+0
VOTURI
-0
Orice numai noi serii de modernizări căi rulare și peroane nu.Refugiile înguste lipsite de garduri de protecție un coșmar fără sfârșit.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești etc etc etc.Pe-astea nu le văd jurnaliștii TV să discute și problema asta cu Gabriela Firea.A fost invitată de n ori până acum în emisiuni TV de când e la conducerea capitalei și unul n-a atins în discuțiile cu domnia sa și problema asta.Parcă n-ar trăi la București.Indiferența ucide!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE