Cel mai mare lanț hotelier din lume își extinde prezența la BucureştiWyndham Hotels and Resorts, cea mai mare companie hotelieră din lume, ca număr de unități afiliate, și proprietară a mai multor branduri, printre care și Ramada, își va extinde prezența în România după ce a semnat o alianță strategică cu un grup prezent deja în București.

Cel mai mare lant hotelier din lume isi extinde prezenta la Bucuresti
Cel mai mare lanț hotelier din lume își extinde prezența la Bucureşti

Astfel, compania hotelieră grecească H Zeus International a semnat o alianța cu Wyndham pentru dezvoltarea a 20 de hoteluri în următorii 10 ani în Grecia, Cipru, Bulgaria și România (construcții noi/renovări), unde H Zeus operează deja.

Zeus, pe lângă Dolce Attica Riviera, operează deja, în Grecia, hotelurile Grand Wyndham în Karaiskaki Square (Atena), Wyndham Loutraki Poseidon Resort Ramada (Loutraki) și K29 (Atena). În România, compania este prezentă cu 3 hoteluri: Opera, Venezia și Central, toate aflate în centrul Bucureștiului.

Este posibil ca și acestea să se afilieze în curând la unul dintre brandurile din portofoliul Wyndham: Dolce, Ramada, Wyndham Grand, Wyndham Gardenn, Days Inn și Tryp.

Wyndham Hotels and Resorts este un grup hotelier internațional originar din SUA și cea mai mare companie hotelieră din lume ca număr de unități afiliate, operând în 66 de țări cu aproape 8.000 de hoteluri sub 15 mărci diferite.

În total, compania pune la dispoziție circa 600.000 de camere. Grupul Wyndham a fost fondat în 1981 de Trammell Crow, dezvoltator imobiliar din Texas, decedat în 2009. În România, grupul Wyndham este prezent cu 9 hoteluri.

Sursa: profit.ro

Etichete: Bucureşti, Capitală, extindere lant hotelier, H Zeus International, Wyndham Hotels and Resorts

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:21
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE