Cel mai mare magazin Decathlon a fost deschis azi în BăneasaRetailerul de echipamente sportive Decathlon a deschis, marți, el mai mare al rețelei din România. Noul magazin a fost inaugurat în zona Băneasa din București, lângă Ikea.

Cel mai mare magazin Decathlon a fost deschis azi in Baneasa
Cel mai mare magazin Decathlon a fost deschis azi în Băneasa

Magazinul din Băneasa are circa 4.000 de metri pătrați, urmând să acopere peste 60 de sporturi.

Magazinul este construit în cadrul unui proeict dezvoltat împreună cu retailerul belgian Mega Image, care a inaugurat aici, săptămâna trecută, al patrulea Concept Store din București și cel mai mare magazin al rețelei din România.

Zona în care se află magazinele cuprinde și mallul Băneasa Shopping City, deținut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, și magazinele Ikea, Carrefour, Mobexpert și Brico Depot.

Decathlon este liderul pieței de profil și a terminat anul trecut cu afaceri de circa 310 milioane de lei, față de 234 milioane de lei în 2013. Compania a intrat în România în anul 2009 când a deschis magazinul din cartierul Militari din București. Decathlon este deținut de familia franceză Mulliez, care controlează și hipermarketurile Auchan și rețeaua de bricolaj Leroy Merlin.

Etichete: Băneasa, Decathlon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE