Cum va arăta cel mai mare parc de distracţii din România MULTIMEDIAPrima etapă a hiperparcului Divertiland, La Plaja Aqua Park, va fi inaugurată în această vară şi va aduce multe atracţii inexistente până acum în România. Cel mai mare centru de distracţii din România, Divertiland Multi Entertainment Park, situat la 13 km de Capitală, în zona comercială Militari, va fi construit în patru faze.

Iniţial, la 1 iulie 2011 va fi inaugurat parcul acvatic în aer liber, La Plaja, care va include peste 20 de tobogane, special pregătite pentru amatorii de senzaţii tari. Fie că vor să practice Boomerango, Multi - Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl sau Speed Slide, bucureştenii pot găsi toate aceste activităţi la noul parc de distracţii. Dezvoltatorii cred că şi Rain Fortress, Piscina cu Valuri - care produce, la fiecare 30 de secunde, valuri cu o viteză mare - , Râul Leneş, unde oamenii pot fi duşi de apă alene pe saltele, pe o distanţă de 1 km, vor fi pe placul clienţilor.

Parcul La Plaja, care se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 70.000 de mp, incluzând locurile de parcare, are o capacitate maximă de 7.000 de vizitatori zilnic.

Pentru a facilita accesul bucureştenilor la hiperparcul de distracţii, dezvoltatorii intenţionează să introducă o linie de cale ferată de la Gara de Nord la Divertiland, dar şi să solicite  prelungirea unor linii de autobuze RATB, care să-i aducă pe vizitatori cât mai aproape de parc. În complexul de distracţii Divertiland vor fi şi cabane private, o zonă de 3.000 mp vde plajă cu nisip, restaurante, spaţii comerciale, snack baruri şi o zonă pentru petreceri.

Reprezentanţii companiei au declarat, pentru B365.ro, că vor acorda discount-uri atât pentru grupuri, copii, pensionari, cât şi pentru studenţi sau pentru cei care îşi sărbătoresc ziua de naştere. Preţul biletelor va fi stabilit în perioada următoare.

Cea de-a doua etapă a proiectului, Aventure Park, va fi deschisă în vara anului viitor. În cea de-a treia fază,  în 2013-2014, va fi deschis centrul de divertiment familial Oasis. Acesta va fi deschis pe tot parcursul anului şi va include parc acvatic de interior şi de distracţii, dar şi minigolf, jocuri electronice, alpinism pe pereţi de căţărare, karting, bungee-jumping, roller-skating, bolwling sau biliard. Ultima etapă de dezvoltare va include complexul sportiv Sports Club.

Etichete: Bucureşti, cel mai mare parc de distracţii, divertiland, Militari, parc de distracţii, promo, realitatea, tobogane cu apă

0/0 COMENTARII
Cum sa
02 mai 11:33
+0
VOTURI
-0

Misto...in sfarsit...

Tony Ehrler
27 apr 16:58
+0
VOTURI
-0

I value the blog article.Really looking forward to read far more. Really good.

Broderick Leverenz
26 apr 12:54
+0
VOTURI
-0

Looking forward to reading far more. Great blog post. Really Great.

Sandy
21 apr 10:03
+0
VOTURI
-0

Wow! In sfarsit, vom avea si noi un parc de distractii adevarat in Romania. Can't waittt for the opening!

victor
03 apr 16:48
+0
VOTURI
-0

Nu inteleg de unde atata rautate, acuze si jigniri! Mi-e foarte greu sa cred ca fiinte rationale pot exprima asemenea ganduri. Nici Dumnezeu nu ne mai poate umaniza. Zambiti, ne asteapta un viitor minunat.

lulu
02 apr 03:33
+0
VOTURI
-0

mama da bine ai spus fratee :)))) ce de frustrati, cu ce concepte minore isi ocupa ei mintea.. wroooong wayyy copiii

Liviu
02 apr 01:01
+0
VOTURI
-0

De ce este nevoie de un parc de distractii? Dar Romania insasi este cel mai mare parc de distractii pentru pdl-isti si acolitii lor, romani si straini. Si in acelasi timp o tara in care se realizeaza cel mai mare experiment, care il depaseste pe cel de la Geneva. Pentru ca se face pe oameni, testandu-se limita rabdarii!

coca cristina pavelescu
01 apr 21:16
+0
VOTURI
-0

Nu inteleg de ce avem nevoie de un parc de distractii, propriuzis. Romania insasi este un parc de distractii. Nu ajunge ?

Alex
01 apr 20:33
+0
VOTURI
-0

Impresionanta ideea acestui parc. Intr-adevar, am fost si eu astazi la Targul de Turism de la Romexpo si era imbulzeala la standul Divertiland. Atractiile pe care ni le-au prezentat sunt incredibile si abia astept sa vad un altfel de turism / divertisment in Romania! In sfarsit, sa avem si noi cu ce ne lauda...

Motocea Valentin
01 apr 20:15
+0
VOTURI
-0

Ce de-a frustrati frate pe aici...ce importanta are de unde ne tragem?pana la urma Bucurestiul e o adunatura a tuturor aparand mai tarziu in istorie...iar pentru cei de mai sus:cu cat de departezi de Bucuresti, cu atat e mai curat, mai putine gunoaie...indiferent ca ne indreptam spre Moldova(unde f curat) sau Ardeal, Oltenia,Banat...de ce oare asta?ia ziceti voi ca educatilor...

Alex (B)
01 apr 19:25
+0
VOTURI
-0

Ar trebuii sa ingradim accesul provincialilor in viitorul parc, altfel se va transforma intr-un loc murdar, plin de sticle, necivilizatie si nesimtire. Afara cu moldovenii si oltenii din Bucuresti (adica cu nesimtirea, prostia, saracia si betia), sa nu-i uitam pe munteni :) ... ar fi bine sa scapam si de aceasta populatie ''negricioasa'' care intuneca fata zambitoare a marelui oras prin manelarie, tarabarie si scandaluri.

Ovidiu
01 apr 19:29
+0
VOTURI
-0

Pai noi, ”provinciali” suntem de vina ca acceptam toate magariile si incompetenta acestor mitici colorati buni de gura si atat. Bine ne fac, ar trebui sa puna un fel de ,,bir” pe care provincia sa-l plateasca Bucurestiului in fiecare luna. Dar baietii s-au gandit deja la asta : Sa vedeti numa’ cati fraieri o sa doneze bani pentru Catedrala Neamului iar dupa aceea cufurestenii vor rade de prostia si naivitatea ”provincialilor sarantoci”. Ne-o meritam din plin… Donati cat mai mult pentru : CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI

ggg
02 apr 08:53
+0
VOTURI
-0

sa ma pupi in curSUL sapatamanii viitoare cu to(n)t neamul tau.

ahidnamelerin
02 apr 15:24
+0
VOTURI
-0

so imprejmuiesc eu pe mata cu pu.la mea cea mare de provincial , iar pe navastata so trag in kkkuuurrr !!! tie ? multa pu.la tot in kkuuuuurrrr si apoi sa tio d au la bot imputitule !!!

tirtau
04 apr 00:45
+0
VOTURI
-0

a spus cocalarul ......

marius
01 apr 17:04
+0
VOTURI
-0

cale ferata? poate intr-o alta viata.

Cocosila
18 iul 20:16
+0
VOTURI
-0

Exita calesa ferata si este functionala, iar gara Ciorogarla a fost demolata ptr caramida.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE