S-a deschis cel mai mare Târg Național de Tabere la Primăria Sectorului 2Primăria Sectorului 2, alături de Ministerul Tineretului și Sportului, organizează pentru cel de-al doilea an consecutiv Târgul Național de Tabere din luna aprilie. Târgul de Tabere din Parcul Obor le oferă bucureștenilor toate informațiile necesare pentru alegerea unor tabere cât mai distractive și educative pentru copii.

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu și ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, vor deschide luni, 6 aprilie a.c. la ora 13.00 cea de-a doua ediție a „Târgului Naţional de Tabere", ce se va desfășura timp de trei zile în Parcul Obor din fața Primăriei Sectorului 2, situată pe strada Chiristigiilor numerele 11 – 13.

Cu această ocazie sunt așteptați mii de participanţi care vor afla oferta completă şi atractivă a tuturor centrelor de agrement din țară care sunt în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului în domeniul taberelor naţionale, internaţionale și tematice dedicate exclusiv copiilor, tinerilor şi studenţilor, unele dintre ele fiind chiar gratuite.

Târgul Naţional de Tabere este organizat pentru cel de-al doilea an consecutiv de Ministerul Tineretului şi Sportului care îşi propune ca acest eveniment să devină o tradiţie ce oferă celor interesați toate informațiile necesare pentru alegerea unor tabere cât mai distractive și educative.

Programul Târgului va fi următorul:
• Luni 6 aprilie între orele 10:00 – 18:00,
• Marţi 7 aprilie între 10:00 – 18:00,
• Miercuri 8 aprilie între orele 10:00 – 16:00.

Etichete: Gabriela Szabo, Ministerul Tineretului şi Sportului, Neculai Onţanu, Parcul Obor, Sectorul 2, Târgul Național de Tabere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h