Cel puţin 13 morţi într-un incendiu izbucnit într-un bar din Franţa. Tavanul a luat focCel puţin 13 persoane au murit, iar alte şase au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă noaptea, într-un bar din Rouen, scrie presa locală. Victimele au vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani.

Incendiu intr-un bar din Franta
Incendiu într-un bar din Franţa

Focul a izbucnit în subsolul barului Cuba Libre, în timpul unei petreceri private, în momentul în care au fost aprinse lumânările. Presa locală relatează că ar fi luat foc tavanul, iar arderea materialului cu care acesta era acoperit a degajat un gaz toxic, scrie news.ro.

Peste 50 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului, acţiunea durând aproximativ 30 de minute. Yvon Robert, primarul oraşului Rouen, a descris incidentul drept "cea mai mare catastrofă".

Laurent Labadie, procuror adjunct la Parchetul din Rouen, a declarat că explozia care a fost auzită de locuitorii din zonă a fost provocată de geamurile sparte ca urmare a temperaturii provocate de incendiu.

A fost deschisă o anchetă judiciară în acest caz.

Etichete: bar, incendiu, incendiu bar, incendiu franta

0/1 COMENTARII
Cris
07 Aug 04:36
+0
VOTURI
-0
Colectiv relouded! Alti idiotzi, aceleasi artificii. De ce ii mananca in cour pe oameni sa se distreze cu astfel de mijloace puternic inflamabile e greu de spus. Tine de prostia umana.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h