Cele două fete care au fost la un pas să se înece la ştrand, în continuare în stare gravăCele două fete care au fost la un pas să se înece vineri seară la Ștrandul Străulești se află în continuare în stare gravă, internate la Spitalul de Copiii "Grigore Alexandrescu".

Cele doua fete care au fost la un pas sa se inece la strand, in continuare in stare grava
Cele două fete care au fost la un pas să se înece la ştrand, în continuare în stare gravă

Potrivit purtătorului de cuvânt al unității medicale, Raluca Alexandru, fata de 16 ani prezintă o stare extrem de gravă, iar cealaltă fată de 12 ani este în stare gravă, ambele fiind intubate și ventilate mecanic în Secția de Terapie Intensivă.

Două fete, de 12 și respectiv 16 ani, au fost transportate de urgență, sâmbătă seara, la spitalul Grigore Alexandrescu din București, după ce au înghițit apă într-un ștrand din zona Străulești, a informat ISU.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cazul fetelor descoperite în submersie în piscina complexului din zona Străulești, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile impuse de lege, informează DGPMB.

Două fete de 12 şi 16 ani au fost transportate la spital, sâmbătă seara, după ce au inhalat apă în timp ce se aflau într-un ştrand din zona Străuleşti.

Sursa: Agerpres

Etichete: fete inec strand, fete inecate Strand Straulesti, fete strand, strandul straulesti

0/1 COMENTARII
Cris
21 Jun 07:55
+0
VOTURI
-0
Ce drk cautau la bazin daca nu stiau sa inoate?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE