Cele mai în vogă circuite: idei de călătorie de la o renumită agenţie de turism de luxÎncă de la înființare, în 2007, renumita agenție de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorită specializării în crearea de vacanțe exotice la comandă, concepute special pentru a oferi o gamă completă de trăiri și experiențe unice, în unele dintre cele mai exclusiviste locații de pe glob, transformând întreaga călătorie într-o experiență care îmbogățește în egală măsură mintea și trupul, domolind astfel setea de cunoaștere și aventură chiar și pentru călătorii cei mai experimentați ce formulează unele dintre cele mai sofisticate cerințe. Fiind specializați în destinațiile exotice de pe întreg mapamondul, agenția oferă nenumărate posibilități de petrecere a vacanțelor în destinații de vis, în funcție de personalitatea și dorintele fiecărui turist care dorește să petreacă o vacanță de neuitat.

Grație unei experiențe vaste în domeniu și unei cunoașteri extrem de fine a locurilor și a comorilor pe care acestea le ascund, au fost concepute sejururi combinate impresionante, care reunesc armonios aventura în sălbăticie și relaxarea în resorturi de lux, adrenalina și răsfățul pe plaje cu nisipuri fine situate în destinații exotice, liniștea naturii și vivacitatea orașelor care nu adorm niciodată. Vrei un circuit cu snorkeling la Marea Barieră de Corali și shopping în Hong Kong? Vrei să admiri peisajele din Kauai, unde s-a filmat Jurassic Park și apoi să te relaxezi pe plajele din Hawaii, ascultând muzică tradițională interpretată la chitară? 4Anotimpuri face posibile aceste experiențe și chiar mai mult.

Printre cele mai atractive circuite private tailor-made realizate de către agenție, se numără:

Australia – Noua Zeelandă – Asia (Singapore – Melbourne – Marea Bariera de Corali – Sydney – Auckland – Hong Kong). Un circuit plin de vibrație și culoare, organizat în colaborare cu turiștii, pentru a pune în evidență frumusețea și unicitatea locurilor vizitate, exotismul și misterele culturii asiatice, și nu numai. Activitățile multiple și extrem de variate de petrecere a timpului liber fac din acest circuit un must-have pentru cei care călătoresc să descopere lumea.

Africa de Sud – Cascada Victoria. Ce poate fi mai incitant decât să fii pe urmele celor “5 Mari” (Big Five) africani: leul, leopardul, elefantul, rinocerul și bivolul african, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din lume, iar apoi să faci o baie în apele cascadei Victoria?

SUA – Hawaii (New York, cascada Niagara, Washington DC, Orlando, Miami, San Francisco, Hawaii, Los Angeles, Grand Canion, Las Vegas). Un circuit pentru oameni dinamici care trăiesc din plin fiecare clipă într-unele dintre cele mai extravagante orașe ale lumii si peisaje de vis. Shopping de lux și o viață de noapte activă în cele mai în vogă baruri și pub-uri de pe continentul american.

Argentina (Buenos Aires – Ushuaia – El Calafate – Puerto Madryn – Cascada Iguazu). Un circuit pentru oameni pasionali care iubesc viața din plin: Buenos Aires, locul unde s-a născut tangoul, Ushuaia magnifică cu peisaje de vis („fin del mundo”), El Calafate cu ghețari care nu se topesc niciodată, Puerto Madryn unde te plimbi printre pinguinii Magellan, poti admira balene și o floră și faună impresionante, pentru ca apoi sa ajungi la Cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase din lume, unde apa cascadei iti va stropi fata.

“Un sejur combinat conceput în funcție de personalitatea turistului nostru aduce o satisfacție de neegalat întrucât oferă exact destinderea de care acesta are nevoie într-un concediu așteptat și planificat cu deosebită atenție. Urmăm o procedură extrem de precisă când organizăm zborurile, escalele și transferurile pentru ca turiștii noștri să beneficieze de un transport optim și un confort maxim”, a declarat Bogdan Focșa, directorul agenției 4Anotimpuri. „Clientii nostri au fost surprinsi in mod placut de faptul ca le oferim servicii de calitate deosebita la preturi foarte competitive”. Ofertele sunt disponibile pe site-ul agenției noastre, grupate în funcție de locație în destinații exotice și în funcție de ideile și specificul vacanțelor dorite: luna de miere, golf, diving, plaja, all inclusive, vacante de lux, ski, adults only, family, city break, croaziere, safari etc. Suntem foarte receptivi în dialogul cu turiștii noștri, în condițiile în care o comunicare excelentă este promotorul unui proiect de vacanță de succes. Pentru că dorim să fim cât mai aproape de turiștii noștri, am implementat pe site-ul nostru o secțiune de chat online, ce ne oferă posibilitatea să răspundem în timp real întrebărilor acestora.”

 

 

 

Etichete: agentie turism, vacanţă

0/1 COMENTARII
Andrei
04 iul 10:24
+0
VOTURI
-0
Destinatii extraordinare! Locuri de vazut macar o data in viata! Am vazut niste oferte bune pe www.haisitu.ro

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h