Cele mai periculoase zone din Capitală, în 2015. Unde acționează hoții cel mai multÎn primele șapte luni ale anului, în București, s-au înregistrat aproape 5.000 de furturi din locuințe, autovehicule, genți și buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obținute de B365.ro de la Poliția Capitalei, în Sectorul 3.

Hoții au fost foarte activi, în primele șapte luni ale anului 2015, în București. 

În perioada ianuarie-iulie 2015, în Capitală au fost înregistrate 4.927 de infracțiuni de furt, se arată în datele de la Poliția Capitalei, obținute de B365.ro.

Dintre acestea, cele mai multe infracțiuni au fost înregistrare în privința furturilor din autovehicule, aproape 2.600.

În ceea ce privește sectorul cu cele mai multe furturi, în prima jumătate a anului, pe primul loc se află Sectorul 3, cu peste 1.100 de cazuri. 

Numărul total de furturi din locuințe, autovehicule, genți și buzunare, în București, ianuarie-iulie 2015

La polul opus se află Sectorul 4, cu mai puțin de 700 de furturi. 

Cei mai mulți musafiri nepoftiți, în Sectorul 3

Cele mai multe locuințe au fost sparte în Sectorul 3, potrivit datelor de la Poliția Capitalei. Aici s-au înregistrat 214 furturi, față de 122, în Sectorul 4, care ocupă ultimul loc, din acest punct de vedere.

Numărul total de furturi din locuințe, pe sectoare, ianuarie-iulie 2015

Sectorul 2, zona cu cei mai mulți hoți din mașini

Spărgătorii de autovehicule reprezintă mereu un pericol pentru cetățeni, foarte mulți bucureșteni temându-se să își lase mașinile nesupravegheate. 

În perioada analizată, cele mai multe furturi din mașini au fost înregistrate în Sectorul 2, cu aproape 600 de cazuri. Acesta este urmat la scurtă distanță de Sectorul 3. Pe ultimul loc se regăsește, din acest punct de vedere, Sectorul 4.

Numărul total de furturi din mașini, pe sectoare, ianuarie-iulie 2015

Hoții de buzunare, foarte activi în Sectorul 3

Poliția înregistrează zilnic, la nivelul Capitalei, cazuri de furturi din genți, poșete și buzunare. 

În primele șapte luni ale anului 2015, cele mai multe astfel de cazuri au fost înregistrate în Sectorul 3, 335, față de 152, numărul de astfel de delicte înregistrat în Sectorul de pe ultimul loc, 5. 

Numărul total de furturi din genți, poșete și buzunare, pe sectoare, ianuarie-iulie 2015


Datele au fost furnizate de Poliția Capitalei, la solicitarea B365.ro și reprezintă numărul de furturi din locuințe, autovehicule, genți și buzunare, înregistrat în primele șapte luni ale anului 2015. 

Etichete: furturi, furturi din genti, furturi din locuinţe, furturi din locuinte bucuresti, furturi din masini bucuresti, furturi in bucuresti 2015, hoţi de buzunare, hoti de buzunare bucuresti, Poliţia Capitalei, realitatea, Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Eva
05 sep 13:49
+0
VOTURI
-0
Usor de castigat! Esti dornic sa castigi mai multi bani? Iti doresti chiar independenta financiara? Alatura-te acum echipei noastre si invata pas cu pas procedura simpla prin care poti ajunge la castiguri chiar si din prima luna, fara sa fie nevoie sa recrutezi oameni in retele, fara multe batai de cap! Trebuie doar sa ma contactezi cat mai repede la adresa mea de email: evasinai2003@gmail.com
Florin
05 sep 07:20
+0
VOTURI
-0
Bani cat mai repede! Cel mai ușor și mai consistent sistem de făcut bani repede! Simplu, eficient si cu totul... revolutionar! Oferta este noua si nu seamana cu nimic din tot ceea ce ai intalnit pana in prezent! Trebuie doar sa vezi despre ce e vorba! Acum! Cere detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h