Cele mai populare escrocherii făcute în Bucureşti: riști să le cazi pradă zi de ziAţi fost vreodată opriţi pe străzile Capitalei de necunoscuţi care v-au propus tot felul de afaceri, au încercat să vă vândă anumite lucruri ori au spus că vă cunosc şi au un mesaj din partea unui apropiat? Sau care, plângând în hohote, vă cereau bani împrumut, jurând că sunt de bună-credinţă? Atunci aţi fost posibila ţintă a unei escrocherii. Dacă vreţi să vă feriţi de înşelăciunile de acest tip, trebuie să ştiţi că autorii pot fi persoane bine îmbrăcate, cu un limbaj elevat, care par oneste şi de încredere, uneori chiar naive. Noi am aflat care sunt cele mai populare escrocherii cărora le puteţi cădea pradă.

Comisarul de poliţie Marius Negrescu, reprezentat al Departamentului Fraude la Poliţia Capitalei, a prezentat, pentru B365.ro, cele mai răspândite escrocherii care au ca ţintă bucureştenii.

1. Înşelăciunea "verigheta şi inelul de aur găsite pe jos"

Ţintele înşelăciunii pot fi orice persoane.

Profilul escrocului: oameni care stârnesc încrederea şi care par oarecum naivi, pentru ca păgubitul să creadă că el este cel care face "marea afacerea", să nu bănuiască escrocheria.

Modul de operare

Autorul aruncă pe jos o verighta, un inel de aur şi stă undeva retras. În momentul în care ocheşte o posibilă victimă, se duce grăbit, ia inelul de pe jos şi pare foarte mirat şi încântat de ce a descoperit. "Tu, viitorul păgubit, când îl vezi, te gândeşti: ia uite, mă, ce baftă şi pe ăsta. Omul continuă, bă, o avea şi diamante, o avea şi nu ştiu ce. Efectiv îţi activează sentimentul de invidie", explică Marius Negrescu. După ce a reuşit să facă persoana atentă la marea: descoperire, începe să schimbe tactica, spune că nu ştie ce ar putea face cu el şi, în plus, are mare nevoie de bani într-un timp scurt. Aşa că-i propune persoanei acostate pe stradă să-l cumpere. La o sumă acceptabilă, după negocieri, reuşeşte să-l vândă. "Oamenii sunt orbiţi de descoperirea unui obiect de mare valoare şi de a obţine un preţ bun pe el", declară comisarul.

2. Înşelăciunea cu ghicitul

Ţintele acestei înşelăciuni sunt tinerii, în special fetele.

Profilul escrocului: femei de etnie romă.

Modul de operare

Femeile abordeaza oameni pe stradă, cu replici de genul: "Am văzut ceva foarte special la tine. Lasă-mă să-ţi ghicesc, am ceva să-ţi zic, un lucru care îţi va schimba viaţa".  Mânaţi de curiozitate, oamenii acceptă. Sub pretextul efectuării unor vrăji pozitive, acestea cer bijuterii, pentru că "fără aur nu merge vraja". Apoi le introduc într-o pungă şi încep "procesul de ghicire". Le distrag atenţia celor cărora le ghicesc şi bagă bijuteriile în buzunar. Brusc, par panicate, spun ori că vine poliţia, ori folosesc alt motiv inventat şi cer banii pentru şedinţa de ghicit. Fetele plătesc şedinţa şi li se returnează punga, dar, în loc de bijuterii, găsesc în ea vreun metal fără valoare.

3. Înşelăciunea cu detergenţii

Ţintele înşelăciunii sunt bătrânii. 

Profilul escrocilor: de regulă, persoane de etnie romă.

Modul de operare

Aceştia bat la uşile bătrânilor, având la ei sacoşe mari în care spun că ar fi detergent străin sau român. "Dom'le, uite, avem o promoţie la detergenţi: cumpăraţi sticla asta şi vă mai dăm încă trei", în felul acesta abordează oamenii. Uneori, aceştia chiar sugereză iniţial că vor să-i dea detergentul gratis, după care, văzând că omul este interesat, cer bani pe el. În timp ce bătrânul caută banii, hoţii intră în casa şi-i fură lucruri de valoare.

4. Înşelăciunea "Suntem de la Electrica/ Romtelecom"

Aceste escrocherii se împart în două categorii.

Ţinta poate fi orice fel de persoană.

Modul de operare al primului tip de înselăciune

Escrocii bat la uşa bătrânului, spunând că sunt de la Electrica sau de la Romtelecom. Continuă povestea şi le zic că  au venit să îi repare curentul electric sau linia telefonului, pentru că unii vecini au făcut reclamaţii că îi bruiază. Infractorii umblă înainte la panoul de control şi defectează intenţionat curentul electric. Aceştia au uniforme de angajaţi ai Electrica sau Romtelecom, pentru a-şi spori credibilitatea. După ce a convins bătrânul că sunt de bună-credinţă, intră în casa acestuia şi fură tot ce găsesc. "Am avut cazuri în care au furat nişte tablouri foarte scumpe", declară Marius Negrescu.

Cea de-a doua modalitate de escrocherie a fost pusă în aplicare chiar de angajaţi de la Electrica.

Modul de operare 

Angajaţii băteau la uşa oamenilor şi le insinuau consumatorilor ideea că pot să le micşoreze consumul, atacând panoul electric cu diferite dispozitive. Mai mult decât atât, chiar intrau în încăperile oamenilor şi le puneau dispozitive care să le micşoreze consumul. După o lună, două, când oamenii începeau să prindă încredere, escrocii le trimiteau angajaţi tot de la ei, din Electrica, să le facă un control. Megeau la oameni şi le găsea dispozitivul respectiv. Păgubiţii îl contactau pe cel cu care aveau înţelegerea, pentru a rezolva problema. Povestea se încheia cu o sumă de bani dată de păgubit angajatului-escroc, pentru a se acoperi faptele. 


5. Înşelăciunea "rude din străinătate"

Ţintele acestui tip de înşelăciuni sunt, de regulă, bătrânii.

Profilul escrocilor: persoane bine îmbrăcate, care folosesc un limbaj elevat, educate.

Modul de operare

Aceste persoane abordează oameni pe stradă, de regulă bătrâni. Îşi fac veacul prin apropierea caselor de pensii, pe lângă spitale ori pieţe. Opresc persoane în vârstă şi îi întreabă dacă nu au rude în străinătate. Cum mulţi dintre ei răspund afirmativ, escrocul îşi începe prestaţia de teatru.

" Ah, ce bine că v-am găsit. Şi aveţi un băiat în Italia/ Spania? (sunt alese ţări unde sunt plecaţi mulţi români)", continuă omul. 

Bătrânii au tendinţa să dea mai multe informaţii şi, în funcţii de acestea, escrocii- de altfel oameni inteligenţi, abili- îşi construiesc povestea. Le spun bătrânilor că au fost trimişi exact de respectiva rudă, i-a căutat special pe stradă şi au un pachet din partea ei. Bătrânul, entuziasmat, îi primeşte în casă. Escrocul îi povesteşte cum e viaţa rudei în străinătate, că se descurcă "aşa cum poate", dar ar mai fi o posibilitate să câştige un ban. Îl roagă pe bătrân să-i dea nişte bani, să cumpere din România câteva produse mai ieftine şi să le vândă acolo mai scumpe. Şi bătrânul, dorind să-şi ajute ruda, îi dă omului suma cerută. Asta este una dintre tactici. Însă, de cele mai multe ori, escrocii profită pur şi simplu că au intrat la bătrân în casă, îl fac să părăsească încăperea prin diferite pretexte: " îmi aduceţi o sticlă de apă să înlocuim apa de la radiator" - exemplul unui păţit. Bărbatul se duce la baie, umple sticla şi, în timpul acesta, escrocii sustrag obiecte de la el din casă. 

Comisarul ne-a spus că au fost foarte multe plângeri ale oamenilor astfel păcăliţi. Două grupări mari au fost prinse de Poliţia Capitalei. Infractorii erau dintr-un sat din Târgovişte şi veneau în Bucureşti special pentru a săvârşi astfel de înşelăciuni.  "Am făcut noi nişte hărţi raţionale, deoarece primeam multe plângeri şi am observat că majoritatea escrocilor de acest timp stăteau pe lângă oficiile poştale unde se duceau bătrânii să îşi ia pensiile şi, pe baza unor asemănări dintre persoane, s-au aflat autorii", declară acesta.

6. Escrocheria "loz în plic"

Ţintele: împătimiţii de promo-sport care joacă 6/49, loz în plic.

Profilul escrocului: persoanele în vârstă, deoarece această metodă era foarte folosită în timpul lui Ceauşescu, mulţi fiind interesaţi de achiziţioarea de loz în plic, pentru justificarea veniturilor ilicite. Sunt foarte puţine persoane care ştiu această tactică şi, de regulă, cei care o folosesc sunt aceiaşi de zeci de ani. Tinerii nu sunt familiarizaţi cu metoda.

Modul de operare

Escrocheria se petrece în apropierea agenţiilor de promo-sport. În general, se formează nişte grupuri în jurul acestor agenţii, alcătuite din oameni care fac schimb de ponturi, vorbesc despre cine a mai câştigat, cât a mai câştigat. Escrocii apar la uşa agenţiilor sau prin zonă, aproape de ora închiderii sau după închidere, de regulă a doua variantă. Şi încep să le povestească oamenilor care sunt adunaţi acolo: "Uite, domnule, am câştigat şi am un loz în plic. Am venit să-mi iau premiul şi ăştia au închis. Şi am nevoie de bani în seara asta, că e bolnavă nevastă-mea, este în spital."

Oamenii îl ascultă şi deja o rotiţă li se învârteşte. Se gândesc că ar putea să facă o afacere din care să câştige mulţi bani uşor.  Omul continuă şi le zice că singura lui soluţie este să-l vândă şi că îl va vinde pe o sumă mică, în comparaţie cu marele câştig pe care-l vor avea posibilii cumpărători. Până la urma, se face înţelegerea. După cum este de aşteptat, lozul se dovedeşte a fi fals. "Am prins mulţi astfel de infractori. Avem chiar şi albume cu faţa lor. Nu este greu, pentru că mai sunt puţini care ştiu metoda", spune comisarul.

6. Escrocheria "Alba- neagra"

A fost foarte frecventă în Bucureşti şi în provincie până în anul 2000. Ulterior, escrocii s-au mutat în străinătate, pentru a aplica metoda de înşelăciune acolo.

Escrocheria consta în ascunderea unui obiect, de regulă o bilă, sub trei pahare. Într-o zonă aglomerată i se propunea unei persoane, în schimbul unei sume de bani, să ghicească sub care dintre pahare este bila. Dacă ghicea, i se returna dublul sumei de bani care i-a fost cerută. Dar bila respectiva nu exista sub niciun pahar, aşa că nimeni nu câştiga niciodată. Chiar dacă ar fi existat bila, tot ar fi fost un procedeu ilegal, pentru că era un joc de noroc care nu avea aprobare.

7. "Maradona", infracţiune specifică Bucureştiului

Ţintele infracţiunii: persoane din provincie sau persoane străine.

Profilul escrocilor: escrocii se prezintă drept ofiţeri de poliţie şi folosesc mai mulţi complici.

Modul de operare

Complicii autorilor se prezintă victimelor şi se oferă să le schimbe valuta la un preţ mai bun decât la casele de schimb valutar. Imediat după ce pleacă, vin asa-zişii "poliţişti", care acuză păcălitul că a comis un act ilegal, deoarece valuta poate fi schimbată doar la oficiile de schimb valutar. "Poliţiştii" încep să desfăşoare tot felul de activităţi specifice, percheziţii în plină stradă, lipesc păcălitul de perete si, cu ocazia percheziţiile corporale, îi verifică valuta, sustrag o parte şi, în unele cazuri, o înlocuiesc cu aşa-zisul şmen- bucati de ziar trase la xerox care imită banii.

8.Înşelăciunea cu "împrumutul"

Nu există un anumit tip de ţintă, oricine poate fi păcălit în acest fel.

Profilul escrocilor: oameni bine îmbrăcaţi, persoane foarte abile, cu un limbaj elaborat şi cu o înfăţisare de încredere, care pretind a fi din provincie sau din străinătate.

Modul de operare

Folosind diferite pretexte, că ar fi bolnavi şi au nevoie de medicamente, că ar fi suferit un accident, că au nevoie de benzină şi li s-a furat portofelul, că sunt băncile închise şi nu au de unde să scoată banii, aceşti oameni se împrumută de sume de bani. Şi unii dintre ei chiar lasă garanţie unele obiecte, de cele mai multe aur falsificat. Păgubiţii nu-şi mai primesc niciodată banii înapoi.

9. Înşelăciunea cu presupusele controale economice

Ţintele: agenţii economici.

Profilul escrocilor: oameni care pretind a fi poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor sau de la Garda Financiară.

Modul de operare

Falşii poliţişti atacă nişte agenţi economici, sub pretextul unor controale. Agenţii sunt luaţi prin surpindere şi, în panica momentului, nu verifică legitimaţia. Aceştia fac o investigaţie amănunţită, par duri, incoruptibili şi ameninţă cu amenzi şi avertismente. Dar, la sfârşit, se prefac a fi convinşi de către agenţii economici şi acceptă şpagă.

10. Înşelăciunea cu agenţiile de modele

Ţintele: fete tinere şi copii.

Profilul escrocilor: reprezentanţi care abordează oamenii pe stradă şi susţin că sunt de la agenţii de fotomodele.

Modul de operare

Aceştia opresc oameni pe stradă şi enumeră o listă interminabilă de calităţi care fac din ei viitoare fotomodele de succes. Asigură oamenii că au dat peste şansa vieţii lor şi le propun un contract la o agenţie de modele. Îi invită la un casting, la o şedinţă foto şi, profitând de entuziasm şi de starea de agitaţie, le cer bani: pentru şedinţa foto, pentru contract, pentru introducerea în baza de date. Aceştia garantează că respectiva persoană va deveni în câteva zile fotomodel. Dar oamenii aştia aşteaptă săptămâni, luni şi-şi dau seama că nu mai sunt contactaţi de agenţie. Astfel, realizează că au fost păcăliţi. Reclamă escrocheria la poliţie, dar, de cele mai multe ori, firma este relativ acoperită. Contractul pe care oamenii îl semnează are zeci de pagini şi nimeni nu-l citeşte pe tot. Iar de cele mai multe ori, escrocii au o clauză contractuală de a introduce persoana în baza de date, dar această bază de date poate fi un dosar, un registru, orice. În schimb, dacă nu s-a semnat un contract, nu s-a dat o chitanţă, atunci este mult mai uşor de probat înşelăciunea. Altă modalitate de a dovedi că ai fost păcălit este să înregistrezi conversaţia şi să arăţi că ai avut la bază premise false, induse de reprezentanţii agenţiei, când ai semnat contractul ori să ai martori.

Vezi mai multe detalii despre înselăciunea cu agenţii modele AICI

11. Înşelăciunea cu telefoane

Ţi se oferă un telefon foarte scump, care ar fi fost lansat cu puţin timp în urmă, la un preţ mult mai mic. Deşi în general genul acesta de comerţ se face "pe sub mână", pe ascuns şi se insinuează ideea că este furat, lumea acceptă să cumpere. După ce oamenii au fost convinşi, escrocul le distrage un moment atenţia şi schimbă telefonul cu o replică.

"Dacă alegi să cumperi un lucru care a fost furat de altul, în cazul în care vor veni poliţişti să recupereze bunurile, nu poţi să beneficiezi de prezumţia că eşti cumpărător de bună credinţă, dacă tu nu ai o chitanţă şi nu poţi identifica locul de unde l-ai luat", avertizează comisarul.

12. Înşelăciunea cu transformarea vocii

Aceste escrocherii sunt efectuate, după cum ne-a spun Marius Negrescu, de tineri care provin dintr-un centru de copii, care reuşesc să-şi transforme vocea şi să o imite pe cea a unor persoane importante din viaţa politică: Nadia Costantinescu, Nina Iliescu, Nadia Comănescu, secretari de stat, parlamentari şi alţii. Aceştia sună la numerele oficiale ale unor personalităţi, primari, prefecţi ori la firme mai importante şi solicită sponsorizări pentru anumite persoane. Aceştia uzează de influenţa acestor personalităţi şi obţin sponsorizările. După care, tot ei vin să-şi ia banii ceruţi şi susţin că au fost trimişi de persoana respectivă. Multă lume nu reclamă aceste infracţiuni, deoarece au impresia că s-au desfăşurat conform legii. 

Cele mai multe plângeri vin de la persoanele care au fost sustituite şi de a căror nume s-a făcut abuz.

Aceşti oamenii sunt foarte abili şi au o voce foarte bună. Unul dintre ei chiar a mărturisit poliţiştilor că a substituit vocea a trei persoane diferite: persoana cu influenţă, secretara cabinetul şi asistenta.

"Sunt în jur de cinci care fac de astea. Sunt tot timpul arestaţi.", ne declară Marius.

13. Metoda de înşelat prin trimiterea mesajelor pe telefonul mobil

Tintele acestui tip de înşelăciune sunt toţi oamenii care au o cartelă SIM valabilă, indiferent în ce reţea.

Profilul escrocului: majoritatea celor care au folosit această metodă erau puşcăriaşi.

Modul de operare

Trimit mesaje prin reţeaua Cosmote, Vodafone sau Orange tuturor persoanelor ale căror numere le deţin. Această escrocherie se mai numeşte şi metoda de înşelat "Coca-Cola" sau "Orange". Oamenii primesc un mesaj cu conţinutul: "Ai câştigat un concurs Orange sau Coca-Cola" şi presupusul premiu substanţial oferit. Unele persoane cad în plasă, le răspund şi oferă datele personale. Profitând de starea lor de entuziasm, aceştia încearcă să obţină un profit. Le spun să încarce unele conturi ale unor cartele preplătite, de fapt propriile cartele ale escrocilor. Încep cu 4-5 euro, apoi plusează până ajung chiar şi la 40 de euro. Continuă cu cerutul banilor, le spun că pentru a primi premiul trebuie să plătească şi curieratul, comisionul de 3% pentru că au câştigat licitaţia etc. Îi pun pe oameni să livreze banii într-un cont, care aparţine unor complici, prieteni din afara închisorii.

Cum ne putem feri de escroci

"Cunoaşterea este o sursă de putere şi de prevenire. Dacă aceste escrocherii sunt cunoscute de publicul larg, oamenii se vor putea feri. Poliţia Capitalei încearcă să informeze prin serviciul de prevenire, centrul de relaţii publice.

Cetăţenii trebuie să ia în considerare că nimeni nu-ţi oferă ceva gratis. Trăim într-o societate în care nimic nu mai este gratis. Trebuie să ai mereu o doza de suspiciune când este vorba despre premii. Românii au spiritul acesta balcanic în care încearcă să obţină totul mai ieftin. Dacă stăm să ne gândim, a cumpara dintr-un magazin, legal, e mult mai sigur decât de pe piaţa neagră, scapi de riscuri", sfătuieşte comisarul Marius Negrescu. 

 

 

 

Etichete: Electrica, escroc, escrocherie, fraude, infractor, înşelăciune, poliţia, realitatea

0/57 COMENTARII
Maria
21 nov 23:32
+0
VOTURI
-0
Salutare tuturor!
Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, niciun co-semnatar cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și program, vă rugăm să contactați domnul Dante Paola prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com El nu știe că fac asta, dar acum sunt atât de fericit și am decis să îi las pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin e-mailul său: dantecooperativehelp@hotmail.com pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

Mulțumiri
Maria
HELEN WILSON
10 mai 22:58
+0
VOTURI
-0
Salut,
Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de credit și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2% rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail; (helenwilson719@gmail.com)
Whatsapp: +1 (216) 342-7740
Luta Roxana
10 mai 22:57
+0
VOTURI
-0
Salutari,
Numele meu este Luta Roxana din Bistrita, vreau sa folosesc acest mediu pentru a sfatui pe toti sa fie atenti la cum sa obtina un imprumut pe internet, atat de multi creditori aici sunt toti escrocii si sunt doar acolo sa te eschiveze de toti banii tai. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut în jur de 1300 de euro la început, fără a lua împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

Slava lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără nici un stres, ma încurajat să mă aplice. Am solicitat un împrumut de la doamna Ivana Pedro și am primit împrumut de 25.000 de euro pentru care am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit un împrumut pentru mai puțin de 24 de ore și la o rată a dobânzii de 2% fără colateral. Sunt foarte fericit să fiu salvat de sărăcie.

așa că voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a contacta
Dna Ivana Pedro, prin e-mail: (ivanapedro85@gmail.com)

De asemenea, puteți să mă contactați pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)
Lucy Smith
07 mar 19:21
+0
VOTURI
-0
Apakah Anda berpikir untuk mendapatkan bantuan keuangan, apakah Anda benar-benar membutuhkan pinjaman mendesak, apakah Anda berpikir untuk memulai bisnis Anda sendiri, Anda dalam hutang, ini adalah kesempatan Anda untuk mencapai keinginan Anda karena kami menyediakan pinjaman pribadi, pinjaman bisnis, dan pinjaman perusahaan , dan semua jenis pinjaman dengan tingkat bunga 2%. HURRAY !!! Hampir sampai akhir tahun ini dan kami berada di Lucy Loan Firm, kami menjamin semua klien kami yang berharga bahwa mereka akan mendapatkan semua pinjaman individu dengan senyum di wajah mereka.
Untuk informasi lebih lanjut, hubungi kami sekarang melalui email: (lucysmithloanfirm@gmail.com)

Informasi Peminjam:

Nama lengkap: _______________
Negara: __________________
Seks: ______________________
Umur: ______________________
Jumlah Pinjaman yang Diperlukan: _______
Durasi Pinjaman: ____________
Bunga pinjaman: _____________
Nomor telepon: ________

Lucysmithloanfirm
(lucysmithloanfirm@gmail.com)
OLIVIA DANIEL
17 ian 05:53
+0
VOTURI
-0
Salut,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(Oliviadaniel93@gmail.com)


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă în locul locului de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumiri,
Azmi
17 ian 05:53
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Azmi, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza oamenii care caută un împrumut, sunt o mulțime de escroci și împrumuturi false împrumutători pe internet. Aș dori să împărtășesc mărturia mea despre modul în care ALLAH ma ajutat cu mama Alicia Radu după ce am fost înșelat de 6 împrumuturi. Aproape am pierdut speranța până când ALLAH mi-a folosit ROBBI pentru a obține împrumutul de 10.000 de lei de la mama Alicia Radu în mai puțin de 24 de ore fără presiune și cu rate de dobândă de numai 2%.

Am fost foarte surprins când verificam soldul contului meu bancar și am constatat că suma pe care am trimis-o a fost trimisă direct contului meu fără întârziere. Aș promite că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține împrumuturi ușoare fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați-l pe mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și cu grația lui ALLAH Nu vă va dezamăgi să obțineți un împrumut.

și încă puteți să-l contactați pe ROBBI care mi prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (robbi5868@gmail.com)

De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (azmi88455@gmail.com) dacă aveți nevoie de informațiai despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu,
poate ALLAH să continue să binecuvânteze mama Alicia Radu Și este familia
George Mason
11 dec 19:32
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, aveți un credit rău? Ai nevoie de bani pentru vacanta ta de Craciun? Aveți nevoie de bani pentru a plăti facturile? Este necesar să începeți o afacere nouă? Aveți un proiect neterminat din cauza finanțării insuficiente? Aveți nevoie de bani pentru a investi în orice specialitate care vă va fi de folos? Și nu știi ce să faci. Oferim următoarele împrumuturi: împrumuturi personale, credite pentru afaceri, împrumuturi combinate, împrumuturi pentru studenți, credite de consolidare și multe altele. Vă salutăm pentru o oportunitate de a obține toate tipurile de împrumuturi la o rată foarte accesibilă de 2%. Pentru informații, contactați-ne acum folosind informațiile de mai jos ..

Numele companiei: UPSTOX FUNDING
Companie de e-mail: upstoxfunding@yahoo.com
Text / Apel: (302) 273-5794.
Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044
Marcu Dorlca
03 nov 18:52
+0
VOTURI
-0
O zi buna,
Numele meu este Marcu Dorlca, sunt din România. Vreau să depun mărturie despre creditorul bun care mi-a arătat lumina după ce a fost scamat de doi creditori internaționali diferiți pe Internet, toți promit să-mi dea un împrumut după ce m-au făcut să plătesc o mulțime de impozite și nu mi-au dat nimic nu au avut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați și era un total de (3.000 de euro). Într-o zi am navigat pe Internet în căutarea confuză și frustrat, apoi am dat peste o mărturie a unei Femei care a fost de asemenea scamată și în cele din urmă a fost legată de un credit legitim și de încredere doamna Alicia Radu (aliciaradu260@gmail.com) unde a luat în cele din urmă împrumut, așa că am decis să contactez aceeași companie de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost jefuit de doi creditori diferiți care nu au mai mult decât să-mi dea mai multă durere. Le explic prin e-mail. Mi-au spus să nu mai plâng pentru că mi-aș lua împrumutul de la compania lor și am făcut de asemenea alegerea potrivită contactând-o. Am completat formularul de împrumut și am făcut tot ce mi sa cerut și mi sa acordat o sumă de împrumut de (25.000,00 euro) de această mare companie. Aici sunt fericit cu familia mea astăzi pentru că mama Alicia Radu mi-a dat un împrumut, așa că îmi jur că voi continua să depun mărturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc și același creditor. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Vă rugăm să contactați rapid mama prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (marcudorlca750@gmail.com)
Christian Calvin
03 nov 18:52
+0
VOTURI
-0
Salut,
Numele meu este Christian Calvin
Mai întâi de toate, apreciez sentimentul de securitate, pentru că am fost înșelat online aici înainte ca un prieten care a primit un împrumut să mă conecteze la adresa de e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com)

După ce am trimis o copie a cărții mele de identitate și a detaliilor contului meu, împrumutul meu a fost aprobat, a fost de necrezut, am crezut că ar fi la fel ca alții, care mi-au luat banii și nu am mai auzit de ei din nou, în aproximativ o oră mai târziu, "DA" am fost sunat de banca mea că a existat un depozit în contul meu.

Acestea sunt reale, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și procesul de aplicare
 compania este o companie bună, m-au ajutat când aveam nevoie de bani, de aceea mărturisesc despre faptele lor bune .. te rog, atunci când primești împrumutul, asigură-te că informezi și oamenii despre munca bună a acestei companii , astfel încât să nu cadă victimă în mâinile oamenilor falsi și inimii, care se numesc ei înșiși creditori corporativi, în timp ce aceștia doar înșeală și măresc durerea în oameni.
mă puteți contacta prin gmail: (christiancalvin200@gmail.com) în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare
ROBBI
03 nov 18:51
+0
VOTURI
-0
Salut,
Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonezia, aș vrea să-i mulțumesc mamei Alicia Radu pentru că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon unde locuiam și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toți banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că o datorez băncii și prietenilor mei și nu am pe nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten de-al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să o contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să-mi aduc curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că acesta este un miracol și trebuie să depun mărturie despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară
Larry Scott
27 aug 03:47
+0
VOTURI
-0
Contactați-ne pentru un împrumut de astăzi, aplicați pentru orice împrumut la alegere și discutați cu noi prin e-mail: larryfinance@yahoo.com, WhatsApp: +2349051442970
sabrim
20 aug 22:53
+0
VOTURI
-0
Sunt Sabrim cu domiciliul in Romania, ma luptam financiar pentru un timp acum si nu am putut obtine un imprumut de la banca mea si alte unitati de credit cu care am aplicat datorita scorului meu de credit. Dar un prieten de-al meu mi-a povestit despre împrumutul de rechin împrumutat Investments Limited și cum a fost ajutat de împrumutul de rechin. La început m-am îndoit de el pentru că am încercat o mulțime de creditori care nu mă puteau ajuta. el a sfătuit, încerc să fiu convins, așa că i-am contactat prin e-mail: (eazysharkloan247@gmail.com) și după ce am trecut prin procesul de împrumut mi-au acordat o sumă de credit pentru care am solicitat. Vreau să mă adresez tuturor celor care au nevoie de asistență financiară cu amabilitate să contacteze această companie pentru asistența pentru împrumut prin e-mail (eazysharkloan247@gmail.com)
Julia simon
09 iun 17:25
+0
VOTURI
-0
Cerc de lumină,
Eu sunt Julia Simon Aș dori să primesc o bună lucrare a lui Dumnezeu în viața mea poporului meu care caută împrumuturi în Asia și în alte părți ale cuvântului, pentru că economia este rău în unele țări.
În prezent trăiesc în Jakarta aici, în Indonezia. Sunt o văduvă cu patru copii și sunt blocată într-o situație financiară în iulie 2017 și trebuie să refinanțez și să-mi plătesc facturile.
Sunt o victimă a scandalului de credit de 2 credite, am pierdut o mulțime de bani pentru că căutam un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni din mine, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenii mei mi-au explicat situația și apoi m-au introdus într-o companie de împrumut de încredere de GLOBAL FIANCE LIMITED
Pentru persoanele care caută împrumuturi? Deci, trebuie să fii foarte atent, deoarece multe companii de pe internet sunt înșelătorii aici, dar sunt încă foarte reale în companiile de împrumuturi false.
Am primit un împrumut de la GLOBAL FIANCE LIMITED Rp500.000.000 foarte ușor în 24 de ore după ce am aplicat, așa că am decis să accept munca bună a lui Dumnezeu prin GLOBAL FIANCE LIMITED în viața mea de familie. Vă sfătuiesc cu plăcere dacă aveți nevoie și contactați doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FIANCE LIMITED. Contactați-le prin e-mail :. (augustaibramhim11@gmail.com)
De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul adresei de e-mail de la adresa juliasimon460@gmail.com dacă vi se pare dificilă sau doriți.
Julia simon
09 iun 17:24
+0
VOTURI
-0
Cerc de lumină,
Eu sunt Julia Simon Aș dori să primesc o bună lucrare a lui Dumnezeu în viața mea poporului meu care caută împrumuturi în Asia și în alte părți ale cuvântului, pentru că economia este rău în unele țări.
În prezent trăiesc în Jakarta aici, în Indonezia. Sunt o văduvă cu patru copii și sunt blocată într-o situație financiară în iulie 2017 și trebuie să refinanțez și să-mi plătesc facturile.
Sunt o victimă a scandalului de credit de 2 credite, am pierdut o mulțime de bani pentru că căutam un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni din mine, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenii mei mi-au explicat situația și apoi m-au introdus într-o companie de împrumut de încredere de GLOBAL FIANCE LIMITED
Pentru persoanele care caută împrumuturi? Deci, trebuie să fii foarte atent, deoarece multe companii de pe internet sunt înșelătorii aici, dar sunt încă foarte reale în companiile de împrumuturi false.
Am primit un împrumut de la GLOBAL FIANCE LIMITED Rp500.000.000 foarte ușor în 24 de ore după ce am aplicat, așa că am decis să accept munca bună a lui Dumnezeu prin GLOBAL FIANCE LIMITED în viața mea de familie. Vă sfătuiesc cu plăcere dacă aveți nevoie și contactați doamna AUGUSTA IBRAMHIM, CEO al GLOBAL FIANCE LIMITED. Contactați-le prin e-mail :. (augustaibramhim11@gmail.com)
De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul adresei de e-mail de la adresa juliasimon460@gmail.com dacă vi se pare dificilă sau doriți.
John Ahmed
15 mai 13:58
+0
VOTURI
-0
Sunt creditor privat și investitor, aveți nevoie de un împrumut legal, onest, reputat și rapid? Vă pot ajuta cu împrumut de garanție de 100%, vă ofer afaceri și împrumut individual, Mai mult, de asemenea, finanțăm tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la: russell.credit40@gmail.com
PATRICIA JAMES
03 apr 23:06
+0
VOTURI
-0
Buna,
Eu sunt doamna Patricia James, un creditor privat de împrumut care împrumută împrumuturi pe viață. Aveți nevoie de un împrumut imediat pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Nu te uita mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un trecut. Împrumuturile acordate persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie să plătească facturi, să investească în afaceri la o rată de 4%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim o asistență fiabilă și utilă și dorim să oferim împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(patriciajames205@gmail.com / elizabethandy95@gmail.com)
Beverley Home Mnagement Limited
11 mar 07:18
+0
VOTURI
-0
Hello,
we are Beverley Home Management Limited, a private loan company who gives a life time opportunity loans. Do you need a loan urgently to pay off your debts or you need a loan to enhance your business? Do you need a consolidation loan or mortgage? looking for more because we are here to make all your financial problems a thing of the past. We lend funds to individuals in need of financial assistance, that have a bad credit or in need of money to pay bills, to invest on business at a rate of 3%. I want to use this medium to inform you that we provide a reliable and beneficiary assistance and will be willing to offer a loan. So contact us today by email at:
(startuploanfirm@gmail.com)
Anna
26 feb 09:59
+0
VOTURI
-0
am anna Vreau să apreciez pe Carl Logan de la Lucas Loan Împrumut Compania pentru a mă ajuta cu un împrumut personal, am împrumutul meu fără stres după ce am acceptat termenii și condițiile de rambursare a companiei Dacă aveți nevoie de ajutor financiar contactați-i e-mail.

E-mail: lucasloanlendingcompania@gmail.com
Ceapp: +1 (857)325-5437
Site web: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/
OLIVIA DANIEL
15 nov 21:39
+0
VOTURI
-0
Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta
Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%
Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com)

Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
Căutați bani pentru a plăti facturile?
Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă?
Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare?
Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare
care te va profita? Și nu știi ce să faci.
Oferim următoarele împrumuturi mai jos,
Credite personale [sigure și nesecurizate]
Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate]
Împrumuturi combinate
Credite pentru studenți
Îmbunătățirea acasă
Inventor Loans
Credite auto
Împrumuturi de consolidare, etc ...

De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
ALICIA RADU
15 nov 21:39
+0
VOTURI
-0
Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (aliciaradu260@gmail.com)

APLICAREA DATELOR

1) Denumirea ...........................
2) Țara .......................
3) Adresa ......................
4) Sexul ........................
5) Starea civilă .............
6) Ocupația ................
7) Numărul de telefon ...........
8) poziția în locul muncii .....
9) venit lunar ....................
10) Suma împrumutului .........
11) durata împrumutului .....
12) Scopul împrumutului ..................
13) Data nașterii ........................

Mulțumesc.
VICTORIA ALBERTO
15 nov 21:38
+0
VOTURI
-0
Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. am pierdut aproximativ 6.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 80.000 euro, aproape că am murit, nu aveam unde să merg. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. în martie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. mama bună vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumi și Dumnezeu să vă poată binecuvânta. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui pe colegii români, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com ). puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: (victoriaalberto78@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.
Siti Aminah
15 nov 21:37
+0
VOTURI
-0
Buna,
numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.
IVANA LUKA
14 nov 12:06
+0
VOTURI
-0
Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoria sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (ivanaluka04@gmail.com)
ROXANA PETERS
14 nov 12:00
+0
VOTURI
-0
Atenţie!
Aplicați pentru un împrumut rapid, sigur și convenabil, pentru împrumuturi Xmas, împrumuturi ipotecare, oferim împrumuturi de consolidare pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă re-finanța afacerea la o rată a dobânzii la prețuri accesibile de 2%. Contactați-ne astăzi prin intermediul: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM.
Suntem creditori legali și legali și vă vom servi mai bine!
Ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații despre procesul de împrumut, cum ar fi termenii de împrumut și metoda de transfer a împrumutului. Așteptăm răspunsul dvs. dacă sunteți interesat și nu veți regreta.
NOTĂ: ne puteți contacta prin e-mail: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM
Mulțumesc!
ESTHER PATRICK
06 oct 23:54
+0
VOTURI
-0
Buna,
Eu sunt dna Esther Patrick, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(estherpatrick83@gmail.com)
Mrs QUEEN OWEN
06 oct 23:52
+0
VOTURI
-0
Numele meu este doamna QUEEN OWEN, C.E.O de la "ACCESS LOAN FIRM" Creditor de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață și o rată a dobânzii de 2%. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? din împrumutul de împrumut garantat în împrumut. Nu te uita mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor de încredere la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea rambursării ratei lunare a împrumutului. (Queenowen9@gmail.com)

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină?
Ești în datorii?
Aveți un credit rău?
Ați fost refuzat de bănci sau de creditori?
Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere?
Aveți nevoie de un împrumut pe viață?
Aveți nevoie de un împrumut de locuință / investiție?
contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (queenowen9@gmail.com)

Salutari
Doamna QUEEN OWEN
ANA MICHAEL
02 oct 17:17
+0
VOTURI
-0
Bună ziua tuturor!
Acest lucru este de a informa publicul larg că societatea noastră de împrumut este aici pentru a șterge experiența rău pe care trebuie să fi întâlnit în mâinile acelor escroci care numesc compania de împrumuturi.
Aici, în împrumuturile GARANȚIEI TRUST, oferim împrumuturi tuturor, la o rată scăzută de 3%. Categoriile de credite pe care le oferim sunt enumerate mai jos,

Oferim următoarele tipuri de împrumuturi;

1) Împrumuturile studenților
2) IMPOZITE
3) ÎMPRUMUTURI PERSONALE
4) ÎMPRUMUTURI DE AFACERI
5) ÎMPRUMUTURI LA ACEASTA
6) ÎMPRUMUTURI CONSOLIDATE
7) ÎMPRUMUTURI AUTO
8) ÎMPRUMUTURI PENTRU VETERANI

Vino la biroul nostru de astăzi și experiență de împrumut oportunități ca niciodată înainte.
Și dacă nu puteți veni la biroul nostru, ne puteți contacta prin e-mail:
MRS ANA MICHAEL [anamichaelguarantytrustloans@gmail.com]
MRS RUTH JAMES [ruthjames608@gmail.com]

Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile? aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut de consolidare? ipotecare sau alte scopuri? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut!

Mulțumesc
Sarah Michael
27 aug 12:19
+0
VOTURI
-0
BINE ATI VENIT LA COMPANIEI "AVANT CREDIT"
Căutați un împrumut? Sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "AVANT CREDIT" oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%.

Oferim toate tipurile de împrumuturi care variază de la:
- credite pentru afaceri,
- împrumuturi de capital,
- Credite imobiliare,
- Imprumuturi personale,
- împrumuturi pentru studenți,
- Credite pentru ferme
Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul (sarahmichael385@gmail.com)
Mulțumesc
Elena
18 iun 16:04
+0
VOTURI
-0
Dragi solicitanți de împrumut

Sunteți în dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată organizații pentru drepturile omului din întreaga lume cu singurul scop de a ajuta pe cei săraci și pe cei cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com

Nume:
Suma imprumutului solicitat:
Durata împrumutului:
Numar de mobil:

Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
ÎNCREDERE
Elena
Anatalia
10 iun 03:13
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, numele meu este Anatalia sunt cetățean al Slovaciei doresc să depună mărturie pentru creditor bun, care mi-a arătat lumina după ce a fost scammed de 4 creditori internaționali diferite de Internet, toate acestea promit mi-mi un împrumut după ce am plăti o mulțime de taxele care nu produc nimic și se ridică la nici un rezultat pozitiv. Mi-am pierdut banii mei greu câștiga și a fost un total de 8.000 USD. Într-o zi, așa cum am fost navigarea pe Internet în căutarea de forsterated când m-am întâlnit un om care a fost, de asemenea, o mărturie smuls și în cele din urmă conectat la o companie de împrumut legitim numit Turkiye FINANS Bankasi (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org), unde a ajuns în cele din urmă împrumut lui , așa că am decis să contacteze aceeași companie de împrumut, apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 4 creditori diferite, care nu au făcut nimic, dar, desigur, mi-a mai durere. Am explica companiei prin e-mail și tot ceea ce mi-a spus a fost nu mai plîng, pentru că voi primi împrumutul meu în compania dumneavoastră și-au făcut, de asemenea, alegerea potrivită pentru a le contacta. Am completați cererea de împrumut și a continuat cu tot ceea ce a fost întrebat de mine și mi-a dat o sumă de împrumut de $ 600,000.00 pentru acest mare companie (Turkiye Finans Bankasi), administrat de dl Stephen Williams și iată-mă astăzi fericit Turkiye Finans familia mea, deoarece Bankasi mi-a dat un împrumut astfel încât el a făcut un jurământ la mașina mea că voi continua să ateste pe Internet despre modul în care am primit împrumutul meu nevoie disperată de un împrumut? Vă rugăm să contactați și rapid Turkiye Finans Bankasi acum pentru e-mail de împrumut: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) cred că alți oameni sunt, de asemenea, da mărturie despre acest creditor foarte cinstit să aibă o zi de fericire și mulțumiri pentru a citi mărturia mea .. Dumnezeu să bine
martins
19 oct 22:30
+0
VOTURI
-0
oferta de împrumut în 48 de ore.


Alo ave?i griji financiare ? ?i va este greu sa ob?ina împrumut de capital de la bancile locale ?i alte institu?ii financiare. Va rugam sa consulta?i acest E-mail: martins.ermelinda@yahoo.com

whatsapp: 0022961446810
martins
19 oct 22:28
+0
VOTURI
-0
oferta de împrumut în 48 de ore.


Alo ave?i griji financiare ? ?i va este greu sa ob?ina împrumut de capital de la bancile locale ?i alte institu?ii financiare. Va rugam sa consulta?i acest E-mail: martins.ermelinda@yahoo.com

whatsapp: 0022961446810
martins
19 oct 22:25
+0
VOTURI
-0
oferta de împrumut în 48 de ore.


Alo ave?i griji financiare ? ?i va este greu sa ob?ina împrumut de capital de la bancile locale ?i alte institu?ii financiare. Va rugam sa consulta?i acest E-mail: martins.ermelinda@yahoo.com

whatsapp: 0022961446810
John Frank
31 oct 23:54
+0
VOTURI
-0
Bună ziua ,

Eu sunt Domnul John Frank , un împrumut privat, manager de creditor Eu sunt directorul John Frank Creditul pentru investiții . Această agenție împrumut aparține unui creditor privat , și este setat pentru a ajuta pe cei în nevoie , așa că sărăcia și suferința poate fi complet eradicata din lume . Ne sunt înregistrate și reglementate de bani de creditare Autorității , precum și toate tranzacțiile noastre financiare sunt monitorizate de către guvern .

Noi oferim credite personale și de afaceri cu baza de capital între suma de $ 2,000.00 la $ 50,000,000.00 dolari SUA , euro, europene sau de lire sterline pentru persoane fizice , firme și să coopereze organisme , indiferent de statutul lor marital , sex , religie , și de locație , dar trebuie să fie mijloace legale de plată a creditului în perioada specificată și trebuie să fie demn de încredere , cu rate ale dobânzii mici de 2 % .
E-mail : johnfrankloanlimited@gmail.com
info
14 sep 20:03
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2013/02/27/recalificare-pe-fondul-crizei-financiare-hotii-de-buzunare-se-reprofileaza-pe-cosuri-cu-mancare/
iulia
14 sep 20:03
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2013/01/03/antifurt-cetatenii-si-politia-la-mila-infractorilor/
tzh0Yvdom
20 iul 12:08
+0
VOTURI
-0
Hi spr,I've deleted one of the words you used here bucaese it wasn't suitable for the Enquire website. I know on Bebo you can say whatever you like, but this is different bucaese you're writing on the Enquire website, not your own Bebo page.Please have another look at the What makes a good blog post' page. I'd like to see you write about some of the interesting things you know and do. Maybe then you wouldn't be bored! http://rhpjdapm.com [url=http://etpzvgrkxa.com]etpzvgrkxa[/url] [link=http://eomkzidqq.com]eomkzidqq[/link]
R6LadNTqv
19 iul 21:06
+0
VOTURI
-0
utente anonimo svicre:Prova a darti come obiettivo quello di svicrere un nuovo manuale magari dal titolo: Come smettere di fumare senza fumarsi il cervello .Io non ho mai fumato ma ti sono molto vicino resisti!Angelo http://bnfskh.com [url=http://msuaoaazx.com]msuaoaazx[/url] [link=http://sijtfxznl.com]sijtfxznl[/link]
72uz271Yjqp3
18 iul 18:49
+0
VOTURI
-0
Felicitari pentru fcitune, nu stiu insa daca va fi o schimbare majora in bine fiindca din pacate nu exista acea schimbare unde ar trebui sa fie. Bafta la treaba dar cam greu cu Kung-Fu Manescu :)
AH4cSa7F
18 iul 03:27
+0
VOTURI
-0
juin02Najah Ouahbi It s so sad to know that in a country like Morocco women are still sernufifg from such stupid laws. Though i am so proud of all the women who showed their support and went out to the streets to tell the world about this, and to shout, no in the face of the moron judge and the rapist.Najah
SANTAJESCU DARIA
28 iun 01:28
+0
VOTURI
-0
CUNOSC EU UN TICALOS OFITER DE POLITIE CARE IA BANI CU IMPRUMUT OFERIND PRIMA DATA DOBANDA MARE SUB SEMNUL PRIETENIEI SI MARINIMIEI II RESTITUIE APOI IA SI A DOUA OARA PROMITAND TOT O DOBANDA MARE NUMAI CA DE DATA ACEASTA TICALOSUL NU MAI VREA SA II RESTITUIE SANTAJAND VICTIMA CUM CA FACE CAMATARIE.DOBANDA LEGALA INTRE PERSOANE FIZICE E CAT LA BNR PLUS INCA JUMATE.ORICUM PT TICALOSIILE LUI NENOROCITUL ASTA CRED CA VA ZBURA DIN POLITIE PT CA CU MAI MULTE PERSOANE A PROCEDAT IN ACEST FEL.ASTEPT O PARERE DE LA CEI DIN POLITIE.CARE POT FI CONSECINTELE PT AMBELE PARTI?
jean78
16 apr 14:09
+0
VOTURI
-0
din cauza saraciei in care ne-au adus politicieni au ajuns oamenii sa insele alti oameni , FMI ne scumpeste curentul , gazele
iulia
28 oct 07:09
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2011/10/29/lacomie-cum-sa-faci-rapid-30-000-000-de-euro-promiti-ca-anunti-un-cutremur-inainte-de-a-se-produce/
iulia
28 oct 07:07
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2011/12/09/shopping-magazinele-hm-se-aprovizioneaza-din-idm-din-europa-sau-din-dragonul-rosu/
iulia
28 oct 07:03
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2011/01/29/gainarii-la-city-grill-hotii-de-buzunare-sunt-din-partea-casei-cum-servim-%e2%80%9cmetoda-scaunului%e2%80%9d/
Alexandru
24 oct 09:36
+0
VOTURI
-0
Eu l-am vazut cu o singura carja fara guler si cu punga de medicamente. Probabil este acelasi cu alta poveste..tot excrocherie se cheama.
Huitzilopoctli
23 oct 23:58
+0
VOTURI
-0
Alexandru,chiar doream sa scriu si eu despre individul cu medicamente, carje si guler cervical. Acum o saptamana excrocul actiona in Piata Victoriei. Daca-l mai vedeti rupeti-i carjele pe spinare.
Tudor
23 oct 17:21
+0
VOTURI
-0
Mai sunt 2 care se urca in trenul de Constanta in Gara de Nord. Pretind ca strang bani pentru niste copii nevoiasi si iti cer un nume si suma. Nu accepta mai putin de 5 lei!
GRIG
23 oct 15:34
+0
VOTURI
-0
Domnule comisar al politiei romane, gripa porcina si cea aviara care erau facute la drumul mare cu ajutorul dumneavoastra prin stropirea masinilor, nu cumva purtau numele de inselaciune, ce ziceti?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE