Cele mai populare jocuri la aparate - la Vlad Cazino, cu promotie de lansareVlad Cazino, singurul brand romanesc de jocuri de noroc online dedicat exclusiv zonei de cazino si bingo, a lansat pe platforma sa 26 de noi jocuri disponibile atat pe desktop cat si pe mobil. Este vorba de jocuri consacrate la aparatele de sloturi offline, extrem de populare in randul jucatorilor din tara noastra. 

Vlad Cazino Book of RA
Vlad Cazino Book of RA

Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, Haul of Hades, Shooting Stars, Reel Kingsi multe altele sunt incluse si intr-o campanie promotionala lansata de Vlad Cazino special cu ocazia lansarii. Turneul "Smecherie pe vampirie" se desfasoara intre 9 si 24 mai, avand premii totale de 10.000 RON(pot impartit de primii 20 de jucatori cu cele mai multe runde jucate). 

 

Termenii si conditiile sunt disponibile de website, participarea fiind evident permisa doar persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani, care se pot bucura de fapt de toate facilitatile oferite de Vlad Cazino. Rotirile la care se pariaza minim 0,50 RON vor fi luate in considerare pentru calificare, iar toate premiile vor fi creditate automat in conturile castigatorilor, dupa terminarea turneului.

 

Pe toate dispozitivele, jocurile ii asteapta pe pasionatii de sloturi sa descopere divertisment de calitate, accesibil oricand si oriunde, cu mari sanse de castiguri insemnate. Vlad Cazino este cel mai nou cazino online din tara noastra, devenind deja o sursa apreciata pentru cei dornici de adrenalina. 

 

 

Etichete: book of ra, vlad cazino

0/2 COMENTARII
HEX
31 iul 13:45
+0
VOTURI
-0
Am jucat și eu de pe HEX http://casinohex.ro/online-cazino/vlad-cazino/ e bine!
Camila Rodela
15 mai 22:14
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE