Cele 7 hectare din Herăstrău care au revenit Primăriei Capitalei după 14 ani, din nou în pericolCele 7 hectare din Parcul Herăstrău care au revenit în proprietatea Primăriei Capitalei, după 14 ani de procese, sunt din nou în pericol.

Cele sapte hectare din Herastrau care au revenit Primariei Capitalei dupa 14 ani, din nou in pericol
Cele șapte hectare din Herăstrău care au revenit Primăriei Capitalei după 14 ani, din nou în pericol
Foto: realitatea.net

Cele sapte hectare din Parcul Herastrau recastigate in instanta de Primaria Capitalei si Clubul Sportiv Sportul Studentesc in luna mai 2015, dupa 14 ani de procese, sunt din nou in pericol, informează Hotnews.ro.

Mai multe detalii despre PROCES AICI.

Asta pentru ca, in august 2015, SC Domino 94 Impex SRL a cerut revizuirea deciziei Curtii de Apel, iar, pe 29 septembrie 2015, Ministerul Tineretului si Sportului, condus de Gabriela Szabo, a depus la instanta o intampinare prin care cere Curtii de Apel Bucuresti admiterea cererii de revizuire formulata de SC Domino 94 Impex SRL. Acum procesul este pe rol.

Clubul Sportiv Sportul Studentesc si Primaria Capitalei se apara inca o data. Cele doua entitati sustin ca Domino 94 Impex a formulat tarziu cererea de revizuire si cer instantei sa o respinga.

"Domino 94 Impex SRL a depus cerea de revizuire pe 8 august 2015. Revizuirea este o cale exceptionala de atac impotriva unei hotarari definitive. Dupa parerea noastra, aceasta cerere a fost depusa la peste 60 de zile distanta de termenul legal, la Curtea de Apel Bucuresti, nu la Inalta Curte de Casatie si Justitie, instanta competenta. Dupa parerea mea este o tergiversare. Domino 94 Impex SRL a construit pe cele 7 hectare mai multe cladiri (patru-cinci imobile, dintre care una are circa 3000 mp) fara autorizatie. Legea spune ca ei trebuie sa predea Primariei Capitalei terenul la forma initiala, adica trebuie sa demoleze cladirile si sa replanteze copacii. Trag de timp si asteapta sa vina un primar care sa le rezolve problema", a declarat pentru HotNews.ro Liviu Doara, reprezentantul sectiei de Yachting a Clubului Sportiv Sportul Studentesc.

Etichete: Herăstrău, parc herastrau, primărie

0/1 COMENTARII
BFA
20 Oct 22:18
+0
VOTURI
-0
Doamna Szabo, actual ministru al tineretului si sportului din Romania, ce inseamna sa fii un mare campion si sa ai un caracter infect? Cum puteti fi de partea acestei magarii?
Mi-e scarba!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE