Centrele de zi dedicate persoanelor cu dizabilități din Sectorul 6, REDESCHISEAproximativ 100 de persoane cu dizabilități – copii și adulți – reîncep de luni, 22 iunie 2020, activitatea de ecuperare și reabilitare în cadrul centrelor specializate din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 6.

Centrele de zi dedicate persoanelor cu dizabilitati din Sectorul 6, REDESCHISE
Centrele de zi dedicate persoanelor cu dizabilități din Sectorul 6, REDESCHISE

"Îmi face o reală bucurie să anunț redeschiderea acestor centre de zi dedicate recuperării persoanelor cu dizabilități din comunitatea noastră. Programele terapeutice pe care le oferim gratuit copiilor și adulților cu dizabilități din Sectorul 6 sunt esențiale pentru o evoluție pozitivă a situației acestora si integrarea lor în societate. Din acest motiv, am decis sa urgentăm deschiderea centrelor de zi, care oferă acest tip de servicii în condiții de siguranță maximă. Îi rog atât pe beneficiari, cât și pe susținătorii lor legali, să respecte programările făcute de specialiști și toate normele de igienă și distanțare socială, un gest de responsabilitate extrem de important în această perioadă", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Activitatea se va reluatreptat, cu respectarea strictă a normelor de igienă, îndeplinacord cu legislația în vigoare. Pentru prevenirea transmiterii infecțiilor virale, centrele sunt dotate cu:
• dozator cu soluție dezinfectantă pentru mâini la intrarea în unitate,
• covorașe dezinfectante amplasate la intrare,
• soluțiid ezinfectante pentru mâini și pentru suprafețe
• purificator de aer,
• filtru UV ,
• mănuși de protecție,
• măști de protecție de unică folosință.

De asemenea, la fiecare centru în partese va lucra preponderent individual sau în grupe cu un număr restrâns de persoane și, momentan, nu se va servi masa și nu va exista program de somn, ci doar servicii de recuperare precum:
- intervenție educațională;
- terapii pliate pe fiecare nevoie în parte;
- intervenție psihologică copii/adulți;
- consiliere părinți.
Accesul în centre se va face doar pe bază de programare, după ce specialiștii centrelor obțin toate informațiile necesare despre sănătatea beneficiarilor, iar sesiunile de lucru vor varia între două și trei ore pe zi.
La intrarea în centre, fiecărei persoane i se asigură atât verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 37,3 grade, cât și materiale sanitare pentru dezinfectare amâinilor. În cazul în care prezintă simptome asociate COVID-19 (tuse, febră, strănut, dureri în gât), beneficiarii/ aparținătorii/ reprezentanții legali vor fi trimiși acasă și îndrumați către medicul de familie.
Programările vor fi decalate, pentru ca adulții saucopiii cu dizabilități să evite interacțiunile, iar între programări vor exista 30 de minute de pauză, pentru aerisire și/sau dezinfecție. Atunci când locul și vremea o va permite, activitățile se vor realiza și în aer liber, cu grupuri de maximum 8 persoane.
DGASPC Sector 6 asigură părinții că se fac toate eforturile pentru ca activitatea să se realizeze în cele mai bune condiții, pentru a veni în sprijinul beneficiarilor.

 

Etichete: centre de zi copii cu dizabilitati, copii cu dizabilităţi, Gabriel Mutu, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Steve Hoffman
21 iun 10:26
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor
Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h