Centrul Bucureştiului a fost cucerit de spanioliMarea majoritate a suporterilor spanioli, fie ei ai Atletico Madrid sau ai Athletic Bilbao, au preferat centrul vechi. Terasele au devenit o mare de alb şi roşu, iar imnurile echipelor au răsunat toată noaptea de marţi spre miercuri, dar şi toată ziua de miercuri.

Suporterii au vrut să guste specialităţile româneşti, ştiau încă din Spania care sunt bucatele tradiţionale, iar acum au avut ocazia să încerce sarmalele şi micii autohtoni, dar şi berea şi vinul locale. De altfel, autorităţile anunţau că se aşteaptă ca spaniolii să cheltuiască în jur de 30 de milioane de euro la Bucureşti, în perioada Finalei.

Dacă fanii au petrecut, fotbaliştii s-au antrenat şi s-au odihnit, pentru a face faţă marii finale Europa League din seara aceasta. O parte din jucătorii de la Atletico Madrid au făcut o mică plimbare prin centru, în jurul Intercontinentalului, unde au fost cazaţi. Jucătorii Athletic Bilbao au părăsit hotelul doar pentru antrenament.

Românii i-au învăţat repede pe spanioli scandările autohtone, între care şi "Mitică la puşcărie!"

Citeşte şi Restricţii de circulaţie din cauza Finalei Europa League VEZI HĂRȚILE

Citeşte şi Ce mănâncă jucătorii Athletic Bilbao la hotelul lui Copos din Bucureşti.

Etichete: bilbao, Centrul vechi, finala europa league, Madrid

0/0 COMENTARII
Sandu Geamanu
09 mai 18:02
+0
VOTURI
-0

Nu e "Invincibila Armada",sunt doar niste suporteri adevarati ai echipelor lor.Sa tot fie asemenea invazii in teritoriul lui Alcalde Sorin Oprescu!

Micu Irina Elena
09 mai 12:19
+0
VOTURI
-0

Abia astept sa vad National Arena plina ...

Nicu Barbu
09 mai 08:48
+0
VOTURI
-0

Acuma intelegeti de ce Sorin Oprescu si-a facut un obiectiv din refacerea Centrului Vechi?

Gabi Moraru
09 mai 08:50
+0
VOTURI
-0

E imbucurator ca fanii spanioli au invadat centrul,au avut ce vedea!Dar ei pleaca,noi ramanem!Refacerea centrului vechi a fost gandita de Sorin Oprescu in primul rand pentru noi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE