Centrul de tehnologie Deutsche Bank din Bucureşti va angaja încă 200 de specialiştiCentrul de tehnologie Deutsche Bank din Bucureşti va angaja încă 200 de specialişti până în 2016.

Centrul de tehnologie Deutsche Bank din Bucuresti va angaja inca 200 de specialisti
Centrul de tehnologie Deutsche Bank din Bucureşti va angaja încă 200 de specialişti
Foto: zf.ro

Centrul de tehnologie deschis în ianuarie de Deutsche Bank la Bucureşti a depăşit pragul de 300 de angajaţi, iar compania va continua angajările, astfel încât în 2016 va avea 500 de salariaţi, informează zf.ro.

Centrul de tehnologie deschis în ianuarie de Deutsche Bank la Bucureşti a depăşit pragul de 300 de angajaţi, iar compania va continua angajările, astfel încât în 2016 va avea 500 de salariaţi.

"Peste 100 de specialişti IT&C, din diferite sectoare IT, s-au alăturat companiei numai în ultimele patru luni. (...) DB Global Technology îşi propune să îşi extindă echipa cu încă 200 de specialişti până în 2016, cu precădere în domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis", arată Deutsche Bank, într-un comunicat.

Compania a anunţat totodată că va extinde sediul centrului cu 700 de metri pătraţi, de la 6.000 mp în prezent, spaţiul suplimentar presupunând realizarea a 70 de puncte de lucru.

Etichete: angajări, Deutsche Bank, loc de muncă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h